Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

Eva Dassen

Locatie:

Utrecht, Nederland

Eergisteren was ik jarig! Ik heb heerlijk kunnen genieten van mijn verjaardag op het XR klimaatkamp. Daarnaast lag er precies op 13 augustus een brief van de Justitie op de mat. Een boete voor het vreedzaam demonstreren voor het leven op aarde. Ik ga natuurlijk in verzet, want als Aardebeschermer zie ik het als mijn plicht om vreedzaam in actie te komen. Maar het kan zijn dat ik de boete alsnog moet betalen of dat mede-rebellen een vergelijkbare boete moeten betalen. Daarom zou ik je willen vragen, mits je de middelen hebt, om te ondersteunen met een kleine donatie. Geld dat niet naar mijn boete zal gaan, gaat naar de mede-Rebellen of naar Extinction Rebellion NL. Alvast heel erg bedankt!

Dat kan je hier doen.


Wil je meer weten over de noodzaak van actievoeren? Ga dan naar de website van Extinction Rebellion: Waarom actie voeren? · Extinction Rebellion Nederland: Waarom actie voeren? · Extinction Rebellion Nederland


Wil je meedoen met acties, voel je vrij om mij te contacten! Dat kan overigens ook zonder gearresteerd te worden :).


€ 25

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.