Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting Friends of UCR

Locatie:

Middelburg, Netherlands


Om leningen uit te kunnen geven, organiseren wij sinds 2013 jaarlijks een fundraising diner. Sinds de oprichting is € 220.000 bijeengebracht. Met deze gelden hebben we aan meer dan 30 studenten uit 15 verschillende landen studiebeurzen kunnen uitreiken. En de eerste afgestudeerde studenten zijn met aflossing begonnen. Zo krijgt het door u bijeengebrachte geld een tweede leven, want ook deze gelden worden aan nieuwe beurzen besteed.


Maar door de huidige Corona crisis, heeft het diner dat gepland stond voor september 2020 niet door kunnen gaan. Dit betekent ook dat wij voor het komende jaar minder studenten kunnen helpen met een lening. Daarom vragen we uw hulp.


Om onze talentvolle, internationale studenten toch van leningen te kunnen voorzien, heeft de Friends of UCR deze actie opgezet. Hier kunt u kiezen voor een eenmalige of periodieke donatie van een bedrag van uw keuze. Wij hebben hier gekozen voor het platform van WhyDonate, omdat dit voor u een veilige manier van doneren is, en de Friends of UCR per donatie enkel de transactiekosten hoeft te betalen. Uw donatie komt dus ook echt ten goede van de student!

€ 700

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.