Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Campus für Bildung & Sport gGmbH

Locatie:

Leipzig, Deutschland

In juni hebben we elk weekend KINDERDAG


Hopelijk hebben we binnenkort een hele gekke en moeilijke tijd achter de rug. De meeste kinderen en adolescenten konden het kinderdagverblijf of de school en hun vrienden niet zien, laat staan hun vrijetijdsbesteding uitoefenen. Maar vooral beweging draagt in belangrijke mate bij aan hun gezonde fysieke, mentale en psychosociale ontwikkeling. Voor ons is het een zaak die ons na aan het hart ligt om meer aandacht te besteden aan de kinderen en jongeren in de huidige pandemie.


Samen met onze partner Freizeitcampus hebben we besloten om elk weekend in juni om te bouwen naar KINDERDAG. We willen alle kinderen, tussen 8-14 jaar , vanaf 01.06. - 30.06.2021 , bieden gratis SUP-cursussen aan. Elke vrijdag tot en met zondag , van 10.00 tot 18.00 uur , kunnen kinderen en jongeren, op afspraak (beperkt) *, stand-up peddelen op onze stations aan de Cospudensee en de Kulkwitzersee en zich vermaken met andere kinderen.


* Afspraken: 10 kinderen elk anderhalf uur (10: 00-11: 30-12: 00-13: 30-2: 00-15: 30 en 16: 00-17: 30)

We moeten deze pandemie natuurlijk niet lichtvaardig opvatten, daarom hebben we een speciaal ontwikkeld hygiëneconcept ontwikkeld dat altijd wordt nageleefd tijdens buitenactiviteiten. Zoals het woord "buiten" al suggereert, worden alle vrijetijdsactiviteiten buitenshuis uitgevoerd.


Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.