Wens   

Aangemaakt door :

Free Spirits Community

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Heb je je ooit afgevraagd waarom we soms moeite hebben om gewoon onszelf te zijn? Zou het kunnen zijn dat we leven naar de maatstaven van anderen in plaats van naar onze eigen maatstaven? Voel jij je tegenwoordig helemaal vrij? Wat betekent leven in vrijheid voor jou? Wij geloven dat vrijheid betekent dat er niemand of niets is dat je hoeft te vertellen wat je wel of niet moet doen. Wij geloven dat echt vrij zijn betekent leven in Liefde, Vrijheid, Natuur, Schepping, Verbinding, Harmonie, Respect, Overvloed en Vreugde.


Om met deze waarden te leven is er veel dat anders gedaan kan worden dan we nu doen. We zijn begonnen met het creëren van onze eigen communities online en offline en we vinden het echt leuk om op onze eigen voorwaarden te leven. Natuurlijk hopen we dat jij hetzelfde voelt en we nodigen je uit om je aan te sluiten bij onze beweging van Free Spirits wereldwijd. 


Dit doen wij:


  • WIJ ZIJN HET SOCIALE PLATFORM VOOR VRIJE MENSEN DIE SAMEN EEN NIEUWE AARDE CREËREN
  • WE VERBINDEN MENSEN ON- EN OFFLINE, MAKEN INITIATIEVEN ZICHTBAAR EN LEVENSVATBAAR
  • WE KOPEN LAND AAN OM IN VRIJHEID OP TE LEVEN


Onze wens is dat we gezamenlijk meerdere community's kunnen starten (in Nederland en daarbuiten). Daarnaast onderhouden we het sociale platform voor vrije mensen.


Onze community's gaan over samenleving, maar wel met een eigen plek binnen het land dat we aankopen. We willen dat mensen hun talenten kunnen benutten, dat we zelfvoorzienend zijn, dat we eindelijk doen waarom we hier op aarde zijn. In de community is een gezamenlijk gebouw, waar we samenkomen, cursussen, workshops en een winkel hebben. We bevorderen samenwerkingen met andere initiatieven en de uitwisseling van lokale producten/diensten. We leggen eigen energie-, water- en voedselvoorzieningen aan. Daar hebben we jouw steun bij nodig, want het aankopen om dit op te realiseren is een dure aangelegenheid.


We gaan uit van een wereld in overvloed: "Als iedereen geeft, dan heeft niemand tekort". Dus hoe meer mensen belangeloos durven te geven, hoe meer we voor elkaar kunnen krijgen. Het is onze ambitie ervoor te zorgen dat steeds meer mensen in vrijheid kunnen leven.


Doe je mee?


Bekijk onze website, doneer en kom naar ons online platform. We zijn je eeuwig dankbaar.


Voor het online platform hebben we twee abonnementen:

  1. € 20,00 voor een heel jaar
  2. € 12,00 voor een half jaar


Wil je je graag aanmelden, doneer dan die bedragen, dan weten we dat je je graag wilt aanmelden voor het platform. Meer doneren mag natuurlijk altijd. Na donatie word je naar de registratiepagina geleid.


www.freespirits.community

€ 2.556

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.