Geloof   

Aangemaakt door :

Stichting Online Bible Europe

Locatie:

Dordrecht, Nederland

In Nederland is de Online Bijbel al ruim 30 jaar een prachtig hulpmiddel om de Bijbel te bestuderen. Vanaf het gratis Basispakket tot het Professioneel Premium Gebruik is de Online Bijbel het hulpmiddel voor een ieder die echt in de bijbel geïnteresseerd is, van leek tot professional.

Goede hulpmiddelen om de bijbel te bestuderen en te begrijpen ontbreken vaak in veel landen en talen. Zelfs in boekvorm is er vaak bar weinig beschikbaar in tal van talen. En als het al beschikbaar is ontbreekt vaak het geld bij diegene die het nodig heeft om anderen te kunnen dienen in de verkondiging van het Evangelie.


De Online Bijbel organisatie is er op gericht om ook de broeders en zusters in ontwikkelingslanden te voorzien van de Online Bijbel app in hun taal. Naast een uitgebreid Basispakket willen we ook meer uitbreidingen (Bijbels, woordenboeken en commentaren) kunnen verstrekken. Gezien hun financiële situatie moet dat ook gratis gebeuren. Soms gaan er hoge kosten zitten in het beschikbaar maken van titels. Is het eenmaal beschikbaar dan wordt zoiets tienduizenden keren gedownload.

Het geld dat wij met fondswerving ontvangen wordt gebruikt om nieuwe content gratis beschikbaar te maken voor iedereen in allerlei talen die het hard nodig hebben.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.