Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Laura Maton

Locatie:

, Namibia

Hallo ! Mijn naam is Laura, ik ben 19 jaar oud. Ik besloot om van september tot oktober in Namibië te gaan als vrijwilliger in een natuurreservaat (als je meer wilt weten over deze plek verwijs ik je door naar hun site: https://naankuse.com/) maar ze doen het goed meer. Of het nu voor dieren of mensen is. De kosten van zo'n reis zijn niet minder, maar daarom heb ik deze Whydonate niet gemaakt. Giften voor kinderen, medische zorg, dieren etc. wil ik graag meenemen. Ze hebben een verlanglijstje, dus ik besloot deze whydonate uit te voeren, zodat ik ze zoveel mogelijk nuttige dingen kon brengen! (https://naankuse.com/donate/wishlist/) Afhankelijk van het teruggevorderde bedrag kon ik bijvoorbeeld kiezen tussen tandenborstels of meer specifieke objecten aan de medische kant. Aarzel niet als u wilt dat uw donatie op iets gaat dat belangrijker voor u is, zeg me dat ik ervoor zal zorgen dat deze wens wordt gehonoreerd.
Hallo ! Mijn naam is Laura, ik ben 19 jaar oud. Ik besloot om van september tot oktober in Namibië te gaan als vrijwilliger in een dierenreservaat (als je meer wilt weten over deze plek zal ik je doorverwijzen naar hun site: https://naankuse.com/) maar ze doen meer. Of het nu voor dieren of mensen is. De kosten van die reis zijn niet minder, maar daarom heb ik deze Whydonate niet gemaakt. Giften voor kinderen, medische zorg, dieren etc. wil ik graag meenemen. Ze hebben een verlanglijst, dus ik besloot Whydonate te lanceren om ze zoveel mogelijk nuttige dingen te kunnen brengen! (https://naankuse.com/donate/wishlist/) Afhankelijk van het teruggevorderde bedrag kon ik bijvoorbeeld kiezen tussen tandenborstels of meer specifieke objecten aan de medische kant. Aarzel niet als u wilt dat uw donatie wordt gedaan op iets dat belangrijker voor u is, vertel me dan dat ik ervoor zal zorgen dat deze wens wordt gerespecteerd.

€ 0 van € 2.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.