Voedsel   

Aangemaakt door :

Yona Carvalho

Locatie:

Rio de Janeiro, Brazil

Zoals velen van jullie weten, heeft de pandemie Brazilië hard getroffen. Zoveel mensen verloren hun baan en leven in extreme armoede.

Soms hebben mensen dagenlang niets te eten. Ik zag met eigen ogen hoe de armoede in Rio de Janeiro verdrievoudigde.

Nadat we terugkwamen in NL en praten met een vriend die er ook zo over dacht, hebben we besloten iets te doen en deze inzamelingsactie voor getroffen mensen te starten.


In deze uitdagende tijden vragen we u uw hart te openen om het bedrag te doneren dat u wilt steunen.


Ik wil onze steun aan die families uitbreiden door hen te helpen eten te kopen ("cesta basica" - boodschappenpakket voor basisbehoeften) om een leuke

maaltijd tijdens Kerstmis en Nieuwjaar.

Het totale ingezamelde bedrag zal worden omgezet in voedsel dat wordt uitgedeeld aan VUSS in de Rocinha- gemeenschap, die ook gratis surflessen en begeleiding biedt aan kinderen in hun gemeenschap.

Hun doel is om een veilige ruimte om de volgende generatie van de atleten te voeden weg van de straat en de drugs te maken.

Afhankelijk van het bedrag dat we bereiken, willen we graag andere organisaties in verschillende gemeenschappen (favela's) in Rio helpen.


Ons oorspronkelijke idee was om een bazaar (tweedehands kleding voor kinderen) in de salon te houden. Vanwege de huidige Covid-situatie zullen we helaas

organiseer dit later als de situatie verbetert.


Yona's Kids&Cuts zet elke donatie die je doet om in een voucher die je kunt gebruiken tijdens de bazaar.


Als we ons doel bereiken, kunnen we ongeveer 30 gezinnen helpen.


Namens Kids&Cuts bedankt voor uw steun!

€ 32 van € 1.000
3.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.