Maatschappij   

Aangemaakt door :

Friends of Mount Zion

Locatie:

Delft, Netherlands

De berg Zion siert de stad Delft sinds 1996. Het was een thuis weg van huis voor veel internationale studenten die komen studeren in

Delft elk jaar. Degenen die de afgelopen 25 jaar de berg Zion hebben gepasseerd, zijn nu verspreid over alle continenten van de wereld. Heel letterlijk! Van Noord-Amerika tot Azië, Afrika en het Midden-Oosten, je vindt Mount Zion-alumni.


We hebben een passie om terug te geven aan de stad Delft voor het koesteren van het intellectuele, emotionele en spirituele welzijn van zoveel mensen door de jaren heen. We hebben ons een ambitieus doel gesteld om € 1 miljoen op te halen om een ultramodern multifunctioneel gebouw te bouwen of te kopen dat de belangen van mensen met alle achtergronden in Delft dient. Uiteraard zal het ook een eredienst zijn voor de Mount Zion Church.


De faciliteit wordt beheerd door Stichting Friends of Mount Zion en zal worden gebruikt om gezond leven, spiritueel welzijn, maatschappelijke betrokkenheid, sport en recreatie te bevorderen, samen met een levendig café voor de inwoners van Delft. De ruimte zal voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht hun achtergrond of religieuze overtuiging.

€ 375 van € 100.000
0.4% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.