Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Angelo Perez Lebbink

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Gevangen in een wereld van uitbuiting en mensenhandel zoekt een drugsverslaafde man vergiffenis en verlossing bij een hulpbehoevende prostituee. Help ons gedwongen prostitutie en uitbuiting onder de aandacht te brengen!

Gevangen in een wereld van uitbuiting en mensenhandel zoekt een drugsverslaafde man vergiffenis en verlossing bij een hulpbehoevende prostituee.


Jaren geleden was ik werkzaam in een 2-sterrenhotel in Amsterdam waar ik een prostituee ontmoette die bezig was eruit te stappen maar haar vriend die in een coffeeshop werkte dwong haar ongesteld naar klanten te gaan en incasseerde ook een groot deel van haar verdiensten.


Slachtoffermonitor Mensenhandel meldt dat slachtoffers van seksuele uitbuiting in Nederland steeds meer uit beeld raken: niet alleen in vakantieparken, budgethotels, Airbnb’s, huurwoningen, maar ook op seks sites zijn vrouwen 24/7, vaak herkenbaar aan een foto, beschikbaar voor diensten.


Flash/Crash is een eerste aanzet tot een nadere verkenning in deze schaduwwereld, waar geweld niet wordt geschuwd en vormen van gedwongen prostitutie en uitbuiting urgentie creëert.

€ 200 van € 3.000
6.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.