Dieren   

Aangemaakt door :

Zwerfkatjes Veurne Vzw

Locatie:

Veurne, België

PEPERDURE FIP BEHANDELING VOOR KLEINE RAVEN


Kleine Raven, van straat gehaald op 9 november. Hij was extreem mager, uitgehongerd en had hevige diarree. In het asiel en bij de opvangmama hoopten we dat met veel liefde, deftig en lekker eten, een warm huisje en een behandeling hij snel op gewicht zou komen en terug gezond wordt. 


Raven zijn eetlust zat goed: korrels en natvoer gingen vlot binnen. Kopjes geven en aaitjes krijgen, hij bloeide op. Helaas verdween zijn diarree niet en hoewel hij gewicht bijkwam, ging dit te traag. Het ventje werd ook lusteloos, verzorgde zich niet en daar bovenop kreeg hij calici. Blijven behandelen dus en duimen maar. Pilletjes, poedertjes, pasta, noem maar op. 


Gelukkig kwam Wendy langs bij de opvangmama en stond ze er op om terug naar de dierenarts te gaan. Hij is te apathisch, verzorgd zich niet, nog steeds te mager, zakt vaak door zijn achterpootje en de diarree blijft. Haar alarmbellen gingen af, dus volledig bloed- en mestonderzoek nodig. Dringend!

De volgende dag dus alle mogelijke testen gedaan en ja hoor, verdict is FIP. Deze ziekte heeft zoveel verschillende symptomen en is vaak niet duidelijk tot er al schade is. 

Arme Raven, ons hartje brak. Hopelijk zijn we er snel genoeg bij en kan hij er van genezen. De nodige behandeling houdt in dat Raven 84 dagen lang een injectie krijgt en is helaas heel duur. Het asiel kan deze kostprijs niet aan.
Maar zonder deze behandeling sterft Raven.

Raven is een vechtertje, hij verdient de kans om dit te verslaan. Hopelijk voelt hij zich snel beter en kan hij een levenlang genieten van aaitjes, kopjes geven en tonnen veel liefde!

We kunnen al jullie duimen en steunende woorden gebruiken!
€ 120 van € 2.000
6% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.