Anders   

Aangemaakt door :

Monique Duffhues

Locatie:

Álora, Spanje

Adopteer een olijfboom!


Help jij ons een stukje van onze droom te verwezenlijken? Adopteer dan voor 7,50 euro je eigen olijfboom in onze gaard bij Finca Viva La Vida in Alora (Zuid Spanje)!


Ruim een jaar geleden vertrokken wij naar Spanje om daar te realiseren waarvan wij al jaren droomden: het openen van een luxe Bed & Breakfast in een prachtige omgeving. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Grenzen werden gesloten, bouwmarkten sloten hun deuren en klussers mochten niet meer voor ons werken. Onze droom werd noodgedwongen even op pauze gezet.

We zitten echter niet bij de pakken neer en kijken vooruit naar het moment dat reizen straks weer mogelijk is en wij eindelijk onze eerste gasten kunnen ontvangen. De B&B is zo goed als af, maar dat geldt helaas niet voor de rest van ons stukje land. We hebben op dit moment al een jaar geen inkomsten (Ik, Monique, heb een eigen reisbureau) en dus ook geen geld meer om van onze droomplek die mooie, groene, mediterrane oase te maken die wij altijd voor ogen hadden en die wij onze gasten ook zo gunnen.

Maar jij kunt ons helpen dit stukje van onze droom toch werkelijkheid te laten worden! Voor 7,50 euro kun je een olijfboom adopteren. Deze planten wij dan in onze gaard, voorzien van jouw naam. Wij hopen op deze manier een prachtige olijfgaard te creëren waar vele gasten straks van kunnen gaan genieten.

Wil je liever een fruitboom adopteren? Dat kan ook! Voor 15 euro wordt deze geplant en voorzien van jouw naam. En hoewel het even zal duren voordat de gaard daadwerkelijk in bloei staat, ben je altijd welkom in onze Finca om olijven of fruit van jouw boompje te eten!

€ 4.116 van € 5.000
82.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.