Filmvertoning Racing Extinction in EYE
Filmvertoning Racing Extinction in EYE
Filmvertoning Racing Extinction in EYE
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€3,718.00 137.70%
van €2,700.00
gesloten

Deel pagina via:

Doel:
Op 1 februari 2017 zal ik de filmdocu Racing Extinction vertonen in EYE filmmuseum te Amsterdam. Dit doe ik om awareness te creeeren voor een groot probleem waar wij en de aarde op dit moment mee te maken hebben: Racing Extinction vertelt het indrukwekkende verhaal van de grootschalige vernietiging van de natuur die nu gaande is: 23.250 plant- en diersoorten worden met uitsterven bedreigd volgens IUCN. Laten we opstaan voor onze (toekomstige) kinderen, kleinkinderen en verdere generaties om al het mooie te behouden wat onze aarde te bieden heeft.

Kosten:
Het mogen vertonen van Racing Extinction en het huren van de grootste zaal in EYE. De totale kosten zullen ongeveer 2700,- zijn. Ik ben bereid om deze zelf te betalen, maar liever zou ik de kosten delen met iedereen die komt. Als iedereen een bijdrage doet van ten minste 10,- dan delen we de kosten. Een eventueel tekort betaal ik zelf. Een eventueel bedrag dat overblijft (dat hoop ik natuurlijk) zal ik zelf verhogen met 150,-. Dit bedrag zal ik gebruiken om nog meer awareness te creeeren voor het aanpakken van het probleem waarmee we hebben te maken: Racing Extinction.

Programma:
18:30 Inloop voyer op 1e verdieping 

18.50 inloop zaal 1

19.00 start film

20.28 film afgelopen

20.29 nawoord

20.45 uitloop zaal 1

20.46 mogelijkheid tot napraten en borrel (op eigen kosten) in restaurant

 

Aanwezig zijn en contact:
Ben je nog niet uitgenodigd voor de filmvertoning? Alleen als je op 'aanwezig' staat in het evenement op Facebook is een stoel gegarandeerd. Stuur me even een bericht of mail als je graag aanwezig wilt zijn en nog niet in het event staat. Ook als ik je niet ken ben je van harte welkom :)

Martijn de Jonge - m_dejonge@hotmail.com - 0625434358