Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

monique van den abbeel

Locatie:

Brugge, België

Dank u wel voor uw klik op mijn Crowdfunding!  


Laat ik mezelf kort aan u voorstellen: Monique Van den Abbeel, visueel beperkt (blind), auteur, actrice, zangeres. De voorbije 30 jaar gaf ik als visueel beperkte ervaringsdeskundige ontelbare getuigenissen en coachings. 


Van kindsbeen af speelde ik theater en zong ik in een meiden groep. Later volgde ik een opleiding entertainment, her en der een coaching en mocht ik wel eens figureren of een gastrolletje vertolken. Ik werkte mee aan diverse integratieprojecten: theatervoorstellingen, dansperformances, installaties van kunstenaars. Ook reportagemakers kregen zo nu en dan een kijkje in mijn leef en beleefwereld.


Op mijn 40ste (2016) publiceerde ik mijn debuut het boek: “Graag zien!  Blinde mama, sterke vrouw”. Te koop via www.moniquevandenabbeel.comEigen projecten


Mijn debuut het boek: “Graag zien!” heeft heel wat bij me in beweging gezet. De warme reacties en aanmoedigingen van mijn publiek bij mijn boeklezingen triggeren mij me nog meer te focussen op eigen projecten en het realiseren van dromen.


Het uitbrengen van een tweede boek, een One-woman show, film idee, jaaa, plannen zat! De voorbije tijd had ik het geluk te worden gecoacht door een top cineast en fijne vriend. Hij hielp me bij het herwerken van mijn lezing, nam schrijfsels voor een One-woman-show door, zette met me een aantal sketches in elkaar, nam me mee in een filmproject. Kortom hij gaf me reeds mooie groei kansen en figuurlijke schoppen onder mijn kont! Ja, ik heb alvast de perfecte man gevonden die van aanpakken weet! Een regisseur die mijn visuele herinneringen begrijpt, beelden uit mijn hoofd haalt, me uitdaagt en in beweging zet, mij vertrouwen geeft en mijn zelfvertrouwen boost. 


“Wat mooi” hoor ik u denken. Dat is het ook! De tijd is meer dan rijp om reeds gemaakte voorbereidingen van stof te vrijwaren, concrete film ideeën uit de wachtkamer van mijn hoofd te halen. Uitgewerkte sketches en passages uit mijn boek in blikken, zintuigelijke ervaringen omzetten in beeld, het wordt een zeer boeiend filmverhaal!


Juiste mensen aantrekken die je ondersteunen in je groei en het neerzetten van creatieve projecten is eén ding. Centjes vinden om alles uit te rollen is de volgende stap. Voor een professionele aanpak en de uitwerking van mijn film project ben ik dus op zoek naar budget. Een cineast, cameraman, geluidstechnieker, gastacteurs, rekwisieten, huur materiaal en of locatie, logistiek, tja een dreamteam kost centjes. 


Een vriendin gaf me de suggestie via deze weg u warm te maken mee te investeren in mijn filmproject. Een blinde auteur helpen met het letterlijk in beeld brengen van wat er zich in haar hoofd afspeelt, dat is best een bijzonder gegeven. Als dank krijgen donateurs bij een storting van minimum € 35 alvast een cadeautje in hun bus. Heel wat info over mezelf en mijn activiteiten vind u op: www.moniquevandenabbeel.com


Ik ben u alvast dankbaar voor uw tijd dit Crowdfunding bericht te lezen. Dankbaar voor uw enthousiasme! Het is dankzij u en uw steun, 

dat ik mijn droom kan realiseren, mijn unieke filmverhaal met de wereld zal delen!


Groetjes Monique

www.moniquevandenabbeel.com

€ 245 van € 40.000
0.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.