Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

New Choreographic Design

Locatie:

Amersfoort, Nederland

EEN WAARDEVOLLE AFSLUITING VOOR DE JUNIOR COMPANY IN VORM VAN EEN FILM


Ondanks COVID-19 heeft de Junior Company hard gewerkt. Naast een try-out versie van de voorstelling “PLAYZONE”, waren we heel enthousiast om dit in een theater te vertonen. Helaas was dit niet mogelijk vanwege de nieuwe maatregelingen. Maar we geven niet op, en daarom, om voor de dansers een mooie en waardige afsluiting mogelijk te maken, willen we hun een mooie dansfilm cadeau geven!


HELP JE MEE?

Aangezien de voorstelling niet kon plaatsvinden in een theater, missen we de omzet van de kaartverkoop, die het mogelijk maakte om de voorstelling uiteindelijk te financieren en een nieuwe productie te starten.

Kortom we hebben je hulp hard nodig om dit alles voor elkaar te krijgen!


Kijk onderaan een korte samenvatting van de try-out en ontvang de hele video per mail als je doneert!

Vergeet niet je email achter te laten!Wie is New Choreographic Design?

New Choreographic Design is een universeel kunst en cultuur bedrijf wat een coöperatie is tussen Christoph Eberl en Nelse Van Heurck. De twee dansdocenten, choreografen en dansers hebben hun krachten samengebundeld.

Wij bieden onze werkzaamheden aan mensen met verschillende achtergronden waarbij veel of weinig affiniteit met kunst geen rol speelt. Onze expertise ligt in het opzetten van producties, maken van choreografieën en het geven van lessen-workshops, waarin openstaan voor iedereen een centrale rol speelt. Iedereen heeft een andere invalshoek, mogelijkheden en capaciteiten kortom iedereen is uniek. Het individu, de uniekheid en de wens van de persoon die voor ons staat dient als steunpilaar voor het groter proces waar NewChoreographicDesign bekent omstaat.

Meer informatie: www.newchoreographicdesign.com


Dank je wel voor je hulp en bijdragen.

BLIJF OPEN, BLIJF CREATIVE, VOOR JEZELF EN VOOR IEDEREEN!


€ 150 van € 1.000
15% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.