Evenement   

Aangemaakt door :

Anna Bednarczyk

Locatie:

, Italy

"Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het klaar is" Nelson Mandela.


Het is mijn 2019-uitdaging geworden om een volledige triathlon IRONMAN te voltooien. Als voorbereiding op mijn triatlon was ik op zoek naar verschillende wielerevenementen die in heel Europa werden georganiseerd om lange afstanden op de racefiets te oefenen. Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de KiKa Run, waar ik de KiKa-organisatie heb leren kennen en vooral, waar ik kinderen heb ontmoet die voor grotere uitdagingen staan dan de meesten van ons ooit zullen doen. Het was tegelijkertijd inspirerend en hartverscheurend. Toen ik deze kleine jagers op het podium zag, naar hun verhalen luisterde en enkele van de ouders persoonlijk ontmoette, had ik echt mijn hart geopend.

Je zou kunnen stellen dat pronken met zeer zieke kinderen ongepast lijkt, maar ik geloof persoonlijk dat het voor velen nodig is om te begrijpen wat deze kinderen en hun gezinnen echt doormaken.

Ik heb geen persoonlijk drama-verhaal. Ik heb geluk gehad in mijn leven - ik ben een gezond persoon, die alle mogelijkheden heeft om haar passie en dromen na te streven. Ik heb twee geweldige en gezonde jongens, die veel geluk in mijn leven brengen. En ik voel dat we vaak onderschatten hoeveel we eigenlijk hebben. Dat is de reden, waarom ik ervoor heb gekozen om voor KiKa te fietsen als voorbereiding op mijn triatlon. Ik geloof dat ik het verschuldigd ben aan kinderen die kanker bestrijden. Er is geen enkel kind ter wereld dat kanker verdient.

En hier sta ik op voor uw hulp. Als onderdeel van Giro KiKa zal ik 900 km fietsen, met meer dan 14000 m hoogteverschil in slechts 6 dagen. Dus diegenen onder jullie die zich zorgen maken dat ik niet zal werken voor deze donatie, hoeven zich geen zorgen te maken ..

Om deel te nemen aan dit evenement, wil ik minimaal € 2500 ophalen.

Ja, uitdagend, maar de betekenis van deze uitdaging vervaagt, wanneer je denkt aan kinderen, die vechten voor hun leven. Laten we hen helpen, laten we hen inspireren en laten we allemaal vechten voor de wereld, waarin geen enkel kind sterft aan kanker.

Anna


https://www.girodikika.nl/anna-bednarczyk


Voor het Giro di KiKa-evenement, zal ik 900 km fietsen in juni 2019, omdat ik wil dat geen kind in deze wereld aan kanker zou moeten lijden ...
€ 0 van € 2.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.