Educatie   

Aangemaakt door :

Favela United Foundation

Locatie:

Maputo, Mozambique

Help mee een veilige ruimte te bouwen voor meer dan 2.500 kwetsbare kinderen en jongeren uit de Sloppenwijken van Maputo in Mozambique.


De Favela United Academy heeft als doel een inclusieve en duurzame “Safe Space” te bouwen in de vorm van een multifunctionele educatie en trainingscentrum voor meer dan 2500+ kwetsbare jongeren uit de achterstandswijken in het KaMaxaqueni-district van Maputo City.


Steun onze jongeren en het Favela United Community Center.


Maak een donatie (Uw naam gegraveerd op de “Wall of supporters” van het community center).


€ 25 Bijdrage voor stenen, cement en mankracht, om het centrum te bouwen waar de kinderen van profiteren.

€50 Bijdrage voor onderwijsmaterialen en Lunchpakketten.

€100 Het bouwen van een volledige muur van het centrum.

€500 Het bouwen van een complete kleedkamer met sanitaire voorzieningen + Schoon en veilig drinkwater


Grotere donaties! (Uw naam of bedrijfsnaam op de officiële Partner muur van het Community Center)


€1000 Het bouwen van een complete bibliotheek uitgerust met boeken voor de kinderen en jongeren.

€2500 Het bouwen van een complete onderwijsruimte met meubilair en voorzien van

onderwijsmateriaal voor de kinderen.


Grote geschenken en mogelijkheden om naam te geven.

Donateurs die € 1.000 of meer doneren, sluiten zich aan bij een exclusieve groep met aanzienlijke voordelen:


• Updates over de vorderingen van het project en wanneer het

wordt ingehuldigd.

• Een uitnodiging om de officiële openingsceremonie bij te wonen of het centrum te bezoeken wanneer dan ook.

• Uw naam, uw bedrijfsnaam of de naam van iemand die belangrijk voor u is, gegraveerd op een plakkaat in het Centrum.


Nog een verreikende kans:

Een kans om een ​​blijvende indruk achter te laten in het Favela United Community Center door een van de kamers te vernoemen, is nog steeds beschikbaar. De ruimtes die het leven van kinderen veranderen, zullen de naam van jou (of jou bedrijf) bevatten (€ 10.000+)De activiteiten in het Centrum

zullen met name de vaardigheden, kennis en het zelfvertrouwen van de jongeren verbeteren, wat hun mogelijkheden op een mooie toekomst zal verbeteren en het sociaaleconomische welzijn in de wijken zal vergroten.


De bouw van het Favela United Community Center zal zich ook richten op het creëren van een goede en gezonde omgeving (COVID19-veilig) voor Favela United om haar indoor activiteiten te realiseren zoals het Favela United onderwijsprogramma, Workshops en de indoor sporten.

 

Het buurthuis biedt een veilige omgeving voor kwetsbare kinderen

Bendes, drugs, geweld, vervuiling, kinderarbeid en misbruik wachten op veel van onze kinderen en gezinnen, vooral degenen die in deze achterstandswijken wonen. Hier is de behoefte aan veilige plekken nog groter. Ons buurthuis brengt mensen samen die elkaar inspireren. Ze zijn een bewijs van onze langetermijninvestering in onze wijken. Naast de bakstenen en cement, zal het gebouw worden getransformeerd door de energie en passie van de mensen die de deuren binnenkomen en word het een tweede thuis voor velen.

 

Het Favela United Community-centrum: een duurzame en langetermijninvestering in de wijk.

In de afgelopen 10 jaar heeft Favela United de levens van meer dan 50.000 jongeren in heel Mozambique beïnvloed. Door dit Community Center te bouwen, kan Favela United de impact dupliceren en meer jongeren betrekken en nog sterker doorgaan door deze kinderen een plek te geven om te leren, spelen en opgroeien op een inclusieve en veilige manier. Dit zal leiden tot meer sociale verandering en het verminderen van problemen in de gemeenschap. Dagelijkse activiteiten in het Favela United wijkcentrum zullen de jongeren helpen en hen de informatie, training, opleiding en aandacht geven die ze verdienen. De hele community zal profiteren van het Clubhuis, naast de kinderen uit de wijk, werken we ook met straatkinderen/weeskinderen en de moeders in de wijk.


Om onze doelen te bereiken en de beste impact te maken die we kunnen, werken we nauw samen met de community, ouders, scholen, lokale partnerorganisaties en de lokale gemeenschapsoverheid. De kracht van onze organisatie is dat we werken met lokale coaches die trainen en jongeren begeleiden in hun eigen wijk. Ze spelen een cruciale rol bij de helpen en mentoren van de jongeren. Favela United kan rekenen op een stabiele groep van lokale en internationale vrijwilligers die met manuren en kennis bijdragen.


Het Favela United Project is al jaren opgebouwd, waardoor we veel ervaring en kennis hebben opgedaan van wat er precies nodig is in de wijken. Als een “Community based” organisatie, zijn we echt een expert in wat we doen in de wijken. Onze kracht is dat we diep geworteld zijn in de wijk, super “Grassroots” hebben opgebouwd en voortdurend onze (internationale) kennis op het gebied van “Sports for dvelopment”, met name voetbal, evalueren, bijsturen en aanvullen.

 


Want to learn more about funding our community center?

Contact the Favela United Team: [email protected] | Cell: +258 824088839 or What's app: +31627212126

For more info about our work, visit our website: www.favelaunited.comVolunteer opportunities:

Want to make a difference yourself for our children and youth?

Volunteer at our Favela United Project in Maputo, Mozambique. Truly an experience of a lifetime.


Send an email for more info to: [email protected]
Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.