Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

rebellion world

Locatie:

, Países Bajos

Ons voornemen voor de komende maanden.


De zomer is in zicht, en dit is onze bedoeling voor de komende maanden, voor de nieuwe Rebels Without Borders-week :

Blijf exponentieel groeien, verhoog de intensiteit en frequentie van onze acties en doe er alles aan om de klimaat- en milieucrisis waarin we ons bevinden te bestrijden.

Met het oude en het nieuwe om de hoek, is elke bijdrage die u kunt leveren van harte welkom, u kunt een groot verschil maken door ons te steunen. Om een voorbeeld te geven van wat uw schenking betekent:

€ 25 = 1000 eco-flyers voor een kleine actie

€ 50 = 5000 eco-flyers voor een medium actie

€ 150, = kosten van een inleidende praatlocatie met 10 tot 30 potentiële nieuwe rebellen

€ 250 = Drie grote banners die we gebruiken tijdens onze grote promoties

€ 500 = 400 nooddekens die we nodig hebben tijdens grote acties

€ 1000 = water, badkamers en andere voorzieningen die we nodig hebben tijdens de grote acties

Moge dit jaar echt iets betekenen. Sluit je aan bij de opstand. De tijd raakt op.

Wie is de uitstervingsopstand?

Wij zijn een veelzijdige groep gewone mensen die zich grote zorgen maken over de ecologische crisis. Wij zijn moeders die hun kinderen verdedigen, wij zijn kinderen die een toekomst willen en grootouders die het leven verdedigen.

Extinction Rebellion is de snelst groeiende geweldloze milieu- en klimaatbeweging. In minder dan een jaar zijn we uitgegroeid van een kleine groep mensen tot een competente en machtige beweging die actief is in meer dan 60 landen en duizend steden.

Waarom we bestaan

Over de hele wereld zien we de vernietiging van complete ecosystemen, we zien bosbranden, extreem weer, mislukte oogsten. We zitten midden in een ongekende crisis en we hebben maar een paar jaar om er iets aan te doen. Nederlandse rechters hebben geoordeeld dat de overheid de uitstoot van broeikasgassen drastisch moet verminderen om haar burgers te beschermen. Onze regering weigert echter het nodige beleid in te voeren. In plaats daarvan blijft het industrieën ondersteunen en financieren die ons leven in gevaar brengen.

Wat doen we

We organiseren creatieve, vreedzame en soms ontwrichtende acties om onze regering onder druk te zetten en hen te dwingen de nodige maatregelen te nemen om de klimaat- en milieucrisis te bestrijden. Waarom? Omdat de geschiedenis keer op keer heeft aangetoond dat burgerlijke ongehoorzaamheid een zeer effectieve manier is om radicale en snelle veranderingen teweeg te brengen.

Uw gift maakt een groot verschil

Wat we doen is sterk afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Omdat we volledig bemand zijn door onvermoeibaar werkende vrijwilligers *, hebben we bijna geen overheadkosten. Dit betekent dat uw bijdrage direct wordt gebruikt om nog grotere en effectievere campagnes te organiseren en mogelijk te maken .

Alle donaties worden beheerd door onze stichting, gebruikt om:

- Organiseer en promoot onze acties.

- Zorg voor training en groei

- Ontwikkelen en uitbreiden van onze communicatie, online en offline.

Elke gift, hoe klein ook, is van levensbelang en wordt door ons enorm gewaardeerd. Door te doneren, helpt u ons actie te ondernemen voor uzelf, uw kinderen en de planeet.


Sommige rebellen die fulltime werken voor Extinction Rebellion ontvangen een kleine vrijwillige toelage om in hun levensonderhoud te voorzien. Deze rebellen gebruiken 100% van hun tijd om alles achter de schermen te organiseren, zoals het organiseren van acties en het contacteren van andere organisaties om de uitstervingsopstand nog slagvaardiger te maken.


€ 0 van € 20.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.