Geloof   

Aangemaakt door :

Experience Jesus

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Wij helpen je om Jezus persoonlijk te kennen. Wanneer je ervaart dat Jezus reëel is voor elke dag van je leven, leer je wie Jezus werkelijk voor je is.
Onze missie:

"Wij geloven dat het voor iedereen relevant en essentieel is om Jezus persoonlijk te kennen en te volgen. Wij zien het als onze taak om Hem kenbaar te maken en om mensen te helpen met het volgen van Hem."


Wij willen je helpen om Jezus persoonlijk te leren kennen, omdat je leven voorgoed kan veranderen wanneer je ervaart hoe reëel Jezus voor jouw leven is. Daarom geven wij verschillende online trainingen en vind je op onze website allerlei artikelen en media om je hierbij te helpen.


Ga voor meer informatie naar http://experiencejesus.live of lees hieronder wat jij kunt doen om ons te helpen.Bid

Het belangrijkste wat je kunt doen om het werk van Experience Jesus te steunen, is bidden.


Als je voor ons bidt, denk dan in ieder geval aan het volgende:

  1. Dank God voor het werk en de zegen van Experience Jesus;
  2. Bid dat het team nederig de weg zal gaan die God zegent, zodat zij niet in eigen kracht zal werken;
  3. Bid dat iedere aanval van de Vijand tegen dit werk gebroken zal worden, zodat het team vrij zal zijn om Gods werk te doen;
  4. Vraag God wat jij kan doen voor de opbouw van Gods Koninkrijk door dit werk of op een andere manier.


Dank voor je gebed. Dit is echt het beste wat je kunt doen om een verschil te maken voor dit werk. Als je op de hoogte wilt blijven van dit werk en gerelateerde gebedsverzoeken wilt ontvangen, meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief op onze website. Het zou ons erg helpen wanneer je met behulp van deze nieuwsbrief met ons meebidt. Daarnaast zou het toch mooi zijn wanneer je leest dat je gebeden verhoort worden wanneer je de nieuwsbrief ontvangt? De nieuwsbrief zal niet gebruikt worden om te vragen om financiële steun.


Geef

Als je verlangt om ons financieel te steunen, kun je dat hier doen door op de 'doneer' knop hiernaast te klikken.


Het werk van Experience Jesus is afhankelijk van Gods voorziening. Roelof Meijer zet zich volledig in voor dit werk en heeft daarom geen tijd en energie voor een reguliere baan. Hij is daarom afhankelijk van jouw gift om dit werk voort te zetten en om voor zijn gezin te zorgen. Hij is enorm dankbaar voor uw financiële steun, zodat dit werk kan doorgaan tot opbouw van Gods Koninkrijk. Wanneer u niet in staat bent om financieel bij te dragen, omdat u daardoor in de problemen komt of omdat dit ten koste gaat van ander werk voor Gods Koninkrijk waar u zich aan heeft toegewijd, doe het dan vooral niet. Steun ons bovenal door gebed en laten wij vertrouwen hebben in de Goede Herder die voorziet en leidt.€ 35 van € 400
8.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.