Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

David Van der Vloet

Locatie:

Leuven, Belgium

Everesting is sinds de coronacrisis de nieuwe hype bij fietsers. Het gaat zo: je kiest een helling naar keuze en rijd die net zo vaak op en af tot je de hoogtemeters van Mount Everest hebt bereikt (8848m).

Dit is absoluut geen sinecure. Een Everest Challenge kan gemakkelijk 16 tot 20 uur duren en drijft je helemaal tot het uiterste van je kunnen.

Door me hier als type 1 diabeet aan te wagen, wil ik tonen dat diabeten elke uitdaging aankunnen. Ook wil ik hiermee een goed doel steunen dat me nauw aan het hart ligt: Hippo&Friends.

Hippo&Friends steunt wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en genezing van type 1 diabetes. Het is hun ambitie om diabetes uit de wereld te helpen door het effectief te genezen, voornamelijk door onderzoek bij kinderen.

De challenge gaat door op 15 augustus 2020. Ik zal starten bij zonsopgang en ga door tot het einde, dat hopelijk vóór zonsondergang zal plaatsvinden. De heuvel van mijn keuze is de Holstheide in Huldenberg, bekend van de Brabantse Pijl en goed voor een 50-tal hoogtemeters. Deze zal ik minstens 185 keer moeten beklimmen.

Steun jij mee dit geweldige initiatief? Doe dan een gift aan Hippo&Friends en/of kom me enkele beklimmingen vergezellen op 15 augustus. Aan de voet van de heuvel ligt een mooie boerderij waar ze heerlijke hoeve-ijsjes verkopen, wat het ook fijn maakt voor een weekenduitstapje.

Mijn sponsor Dexcom verdubbelt elke gift tot 1000 EUR, dus je bijdrage is dubbel zoveel waard!

Tot dan!


8848 hoogtemeters of 182 keer de Holstheide in Huldenberg, dat is de crazy challenge waarmee ik op 15 augustus 2020 wil bewijzen dat diabetes geen belemmering is om grote uitdagingen aan te gaan. En het is ook een perfect gelegenheid om Hippo&Friends te steunen bij hun onderzoek om diabetes te genezen!
€ 1.608 van € 1.000
160.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.