Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Escuela Biblica Infantil

Locatie:

, El Salvador

Elk kind verdient een waardig leven, voedsel, onderwijs, gezondheid en kleding. Children's Biblical School is een project van bijbels onderwijs voor kinderen, gepromoot door de Assemblies of God Church op nationaal niveau in heel El Salvador, in dit geval specifiek Nueva Samaria Assemblies of God Church in Sonsonate El Salvador werkt met gemiddeld 250 kinderen uit gezinnen met een laag inkomen hun plaats waar ze morele en sociale waarden proberen te versterken Bovendien krijgen ze educatief materiaal en snacks. Vanwege het feit dat de meerderheid van de kinderen over beperkte middelen beschikt, omdat ze afkomstig zijn uit gezinnen die overleven van de teelt van ortaliza's of meestal dagloners zijn.


Zondag Bijbelschool

Het heeft 8 onderwijskampen voor kinderen in gemeenschappen met lage inkomens, die voorschools onderwijs bieden, educatief materiaal, snacks en speelgoed voor kinderen verstrekken. Wanneer de mogelijkheid wordt geboden om in de eerste levensbehoeften te voorzien, wordt dit gedaan aan ouders met beperkte economische middelen.


We zouden een vriendelijke samenwerking op prijs stellen, aangezien we speelgoed, educatief materiaal, stoelen voor de kinderen, een tent voor regenachtige dagen nodig hebben, aangezien het open velden zijn waar kinderen worden geholpen. Ook willen we klaslokalen bouwen om de kinderen op een goede plek in onze kerk te ontvangen. We zullen dankbaar zijn voor elke donatie aan onze Child Development Mission.


Inzet

Onze toewijding aan kinderen is elke dag, we projecteren onszelf om honderden kinderen in onze gemeenschap op te voeden die kunnen groeien onder de kennis van het woord van God, met christelijke principes en waarden. Dat ze goede jongeren zijn voor de samenleving.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.