Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Iven Zwigart

Locatie:

Wyhl am Kaiserstuhl, Deutschland

Startkapitaal voor zelfstandig ondernemerschap


wil een klein bedrijf inschrijven op het gebied van financiële hulp aan particulieren. Omdat velen hun geld niet optimaal investeren, of door hun adviseurs "industriecontracten" worden verkocht.

Veel consultants bevelen hun klanten "investeringen" aan, bijvoorbeeld fondsen, terwijl ze zelf een grote winst maken!


Het is mijn bedoeling om mensen inzicht te geven en verschillende manieren te laten zien om hun geld en vermogen duurzaam te beleggen.


Mijn advies omvat een financiële analyse, om een overzicht te krijgen, om een financieel concept te creëren, om contracten te controleren, om verschillende manieren te laten zien om uw geld te beleggen. Andere onderwerpen zijn: inflatie, belastingaangifte, spaartips in het dagelijks leven, aandelen en ETF's.


Er zijn geen winstcontracten, geen "verzekeringspartners". Het advies is alleen voor persoonlijke vervolgopleidingen op het gebied van financiën.Om mijn eigen bedrijf te starten, heb ik de volgende tools nodig:


Kantoorbenodigdheden (mappen, papier, pennen, plastic hoezen, DIN A4-enveloppen, postzegels)


Licenties voor homepage, zakelijke e-mail, programma voor het maken van facturen


Aktetas, zakelijke rekening, visitekaartjes, laptop plus een printer, liefst een mobiele versie. Marketing voor advertenties in kranten etc.Heel erg bedankt voor je steun!€ 25 van € 10.000
0.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.