Maatschappij   

Aangemaakt door :

Stichting 4ICHELLE

Locatie:

Zeeland, Nederland


15 december 2020: Van de één op de andere dag is het ineens stil.....


Je kind lijkt ineens van de aardbodem verdwenen, rare smsjes en dan niets meer.


Dan start de zoektocht en zet je alles op alles om haar te vinden, waar is Ichelle, waar is mijn kind?

De politiemensen, die vanaf dag één betrokken zijn bij de vermissing, vinden ook niet echt DE aanwijzing.

Dan besluiten we op 1 januari 2021 een social media actie te starten. Dan komt er hulp, een groep vrijwilligers die zich aanbiedt om te komen zoeken.


Wekenlang aan de waterkant staan omdat je dochter daar misschien wel ligt en iedere keer een beetje hoop, steeds weer teleurstelling dat ze niet gevonden is, maar ook opluchting hoe bizar dat ook klinkt, want de angst om haar levenloos terug te vinden wordt steeds groter.

Dan komt er een moment dat je op wilt geven en daar zijn dan de vrijwilligers, Stichting Signi Zoekhonden, die je erdoor heen trekken, niet opgeven, we gaan door! Dan besef je pas hoe belangrijk dit is, dat er mensen zijn die je helpen en ondersteunen.


Ruim twee maanden na haar vermissing wordt ze gevonden, deels en volgen er nog drie zoektochten om uiteindelijk op 23 februari het zoeken naar Ichelle te kunnen afronden.


De grootste nachtmerrie die een moeder kan meemaken, je kind om het leven gebracht en beseffen dat ze nooit maar dan ook nooit meer terugkomt.


Dan ben je als moeder ineens ervaringsdeskundig en besef je dat je met deze ervaring, zowel positief als negatief anderen kunt helpen en bijstaan, dat is de grootste reden waarom ik uit naam van mijn dochter, Ichelle, een stichting ben gestart.Waar zetten wij uw donatie voor in:  • Allereerst ben ik begonnen met het schrijven van het hele verhaal wat ik als boek wil gaan uitgeven wat een kleine handleiding moet zijn voor lotgenoten die ook iemand missen en zich afvragen of hun dierbare nog wel gevonden wordt en op wat voor manier. Er is voor deze situaties geen scenario wat zo in de kast ligt, je weet als familie niet welke kant je op moet, maar misschien kan ik daar een klein deeltje aan bijdragen.
  • Als je in zo'n situatie terechtkomt, weet je niet wat je overkomt. Als er dan instanties en vrijwilligers zich voor jou en je familie willen inzetten om je dochter te vinden en daarmee doorgaan totdat dat ook zo is, dan pas besef je hoe belangrijk dit is. Daarom ga ik me inzetten en diensten daarvoor inzetten bij zoekacties, die dienen als ondersteuning voor zowel de mensen in actie als voor de families die hun dierbaren zoeken. Deze zijn zo nodig om ervoor te zorgen dat de zoektochten vergemakkelijkt worden, dat het draagbaar is voor de familie en dat er iemand is die weet wat ze meemaken. Een bakje koffie voor hen doet al heel veel!


Daarom is het zo belangrijk dat u doneert en wij die diensten kunnen aanbieden!

Vrijwilligers die hulp en steun bieden aan vrijwilligers en familieleden van een vermiste dierbare.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.