Noodhulp   

Aangemaakt door :

Huma Michael

Locatie:

, Afghanistan

UPDATE: WE HALEN MEER GELD OP OM DE VLIEGTUIGEN MEER BEURTJES TE BLIJVEN DOEN.


We komen wanhopig naar je toe om een noodvlucht te redden van meer dan 300 Afghaanse zielen. Ik heb samengewerkt met humanitaire hulporganisaties, gedecoreerde militaire veteranen en activisten op de grond in Kabul, vechtend om mensen te redden die anders geen overlevingskans hebben in het door de Taliban bezette Kabul.


De personen in kwestie zijn hoogwaardige doelwitten - Afghaanse mannen en vrouwen die hebben gewerkt als mensenrechtenadvocaten, voorvechters van vrouwen- en LGBTQ-rechten, journalisten, overheidscontacten, artiesten en tolken - die allemaal het onmiddellijke risico lopen te worden geëxecuteerd door de Taliban, samen met hun families. We nemen volledige gezinseenheden.


Als deze mensen niet zo snel mogelijk worden gered, zullen zij noch hun familie de maand doorkomen. De Taliban hebben een DODENLIJST en gaan van deur tot deur, op zoek naar deze mensen en naar verluidt doden ze ze op zicht als ze worden gevonden . Elk van deze personen op het manifest is doorgelicht.


Vanwege de snel verslechterende situatie in Kabul, zal deze reddingsmissie alleen mogelijk zijn als $ 550.000 wordt opgehaald om 2 vliegtuigen van brandstof te voorzien om vanuit het buitenland Kabul binnen te vliegen. Als we het dubbele bedrag ($ 1.100.000) ophalen, doen we nog een run. Er zijn genoeg mensen in nood om veel rondreizen met onze twee vliegtuigen te maken. We zullen doorgaan met vermenigvuldigen naarmate de doelen worden bereikt.


Met hulp van mensen op de grond in Kabul en de hernieuwde beveiliging van de luchthaven vanwege de toegenomen aanwezigheid in de VS, hebben we gezorgd voor een veilig onboardingproces . Alle mensen die aan boord gaan van de vliegtuigen zijn uitgebreid doorgelicht.


Elke opgehaalde $ 1.500 vertegenwoordigt een stoel in een van de vliegtuigen en een gered leven.


Deel het alsjeblieft breed en ver, want er staan honderden levens op het spel.

€ 0 van € 120.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.