Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Maria Schmidt

Locatie:

Stralsund, Deutschland

Mijn naam is Maria Schmidt, ik ben 32 jaar en kom uit het mooie Stralsund. Ik heb twee kinderen, een zoon van 5 en een dochter van 11 jaar.

Het gaat ook over mijn dochter Emely.

Op 11-jarige leeftijd heeft Emely meer meegemaakt en meer levenservaring opgedaan dan veel volwassenen. Helaas.

Emely is altijd een intelligent kind geweest en meer ontwikkeld dan de meeste anderen. ze heeft een heel emotioneel levensverhaal, als ik dit alles nu zou schrijven, zou ik over 3 dagen nog steeds schrijven.

Emely is eind 2018 gediagnosticeerd met ADHD, maar niet alleen dat, er is ook een sterke cognitieve stoornis, een emotionele hechtingsstoornis, initiële depressie en nog veel meer.

We hebben zoveel geprobeerd, maar niets hielp echt, maar we hebben de mogelijkheid van dierbeschermde compacte paardentherapie, dit duurt 6 weken (3 keer 2 weken) en is meerdere uren per dag van maandag tot en met vrijdag. Deze therapie kost echter 4500 euro voor deze 6 weken en is bijna 80 km bij ons vandaan.

Ik heb nu de afwijzing van de zorgverzekering ontvangen, het is alleen gedekt in ernstige gevallen en als je een zekere mate van zorg hebt, maar ook deze is afgewezen.

Het zou zo belangrijk zijn als Emely deze kans kreeg.

Ze is er momenteel van overtuigd dat als ze niet zou leven, alles gemakkelijker voor ons zou zijn. Wat natuurlijk totale onzin is. Ik hou van mijn dochter met alle ups en downs, maar ik kan haar niet meer zo ongelukkig zien en probeer nu elke kleine kans die ik heb aan te grijpen om haar deze therapie te geven.

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.