Maatschappij   

Aangemaakt door :

David Achtsivassilis

Locatie:

Playa del Carmen, Mexico

Na mijn reizen door Mexico bezocht ik El Hongo om meer te weten te komen over hun missie en het heeft indruk op mij gemaakt.


Een van de belangrijkste doelen van El Hongo is om een ruimte te maken die gewijd is aan kunst en cultuur, gericht op Bewustzijn, Doen en Creëren, om kinderen te helpen een betere toekomst te hebben door te leren en te delen.


Ze hebben een veiligere buurt gecreëerd en helpen kinderen van de straten van Mexico te houden door ze kunst te leren en te laten zien dat ze een positieve impact kunnen hebben.


Even later bracht ik mijn verjaardag door in een afgelegen dorp in Mexico, waar we cadeautjes en snoep voor de kinderen brachten en kerst vierden.

Ik voelde me zoveel beter om aan de minder bevoorrechten te geven dan cadeaus te krijgen op mijn verjaardag, dat ik op die manier wil doorgaan.


Daarom vraag ik mijn vrienden en familie om te doneren aan El Hongo, zodat ze de levens van geweldige kinderen in heel Mexico kunnen blijven verbeteren.

€ 374 van € 300
124.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.