Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Higinia María

Locatie:

Murcia, España

Schrijver Claudio Hernández biedt al zijn werk gratis aan, maar hoopt dat de harten vriendelijk zullen zijn en een beloning zullen bieden voor het uitgebreide werk dat het heeft gekost om meer dan honderd boeken te schrijven.


Over de auteur:

Ik groeide op en begon te schrijven onder invloed van de meester van horror en drama, Stephen King. Ik ben de auteur van de biografie van zijn eerste fase als schrijver. Daarnaast heb ik een bloemlezing geschreven op basis van de doos die hij vond en die toebehoorde aan zijn vader, die ook schrijver was. Nu schrijf ik bloemlezingen en romans over horror, spanning en thrillers. Ik heb al "The begins of Stephen King", "The Stephen King box", "Tom's story", de saga van zombies "Infected", "Fear at middernacht", "A lifetime by your side", "Arnie", gepubliceerd. "Vrachtwagenbegraafplaats", "Zeven boeken, zeven zonden", "De man die alleen liep", "Het huis van Bonmati", "De wachter van het kasteel", "Het sanatorium van Murcia", "De vervloekte steeg van Angles", " De koude winter "," Regenachtige herfst "," De lente van Ann "," Dood in de winter "," Het spel van Azarus "," Ik verontschuldig me "," Ogen die niet open gaan "," Een schaduw over Madrid " "," Misdaden in de zomer "," Mijn canvas is je dood "," Mijn haat "," Het gefluister van de gek "," Vertrouwen van een God "," Plechtig uur "," Lifey "," WATER "en" Jij zal sterven ". Maar ze zullen niet de enige zijn die ik van plan ben te publiceren. Er is meer. Veel meer.


BEDANKT VOOR HET DEELNEMEN!

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.