Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

De Okkernoot vzw

Locatie:

Galmaarden, België

Er was eens… een groepje mensen dat samenleefde op een bijzondere plaats, ook wel gekend als De Okkernoot. Ze konden er zijn wie ze zijn, ze beleefden activiteiten aangepast aan hun noden, ze genoten nu en dan van een leuke uitstap. Meer en meer mensen probeerden er een plaatsje te bemachtigen. ‘Ons nootje’ bleef maar groeien. En wat gingen ze graag op stap met hun busje. Ons busje bleef maar… oh… busjes groeien niet zo blijkt.


Wil jij er voor zorgen dat àlle bewoners hun dagelijkse uitstapjes kunnen maken en deel kunnen uitmaken van de samenleving? Draag dan zeker jouw steentje bij via onze crowdfundingcampagne. We hebben niet 1, maar 2 busjes nodig om iedereen te kunnen vervoeren!

We zijn je alvast enorm dankbaar!


We werken zonder rewards. Daardoor kunnen we jou een fiscaal attest bezorgen.

Voor giften gedaan in 2020 ontvang je jouw fiscaal attest per post in de maanden maart-april 2021. Voor giften gedaan in 2021 ontvang je het fiscaal attest in de maanden maart-april 2022.

Een fiscaal attest krijg je vanaf een donatie vanaf €40. 


De nieuwe busjes zullen we aankopen bij Garage Vandergucht, want zo steunen we ook de lokale economie!

https://www.citroen-vandergucht.be/Bekijk hieronder ook zeker ons filmpje!


Wat meer over De Okkernoot...


De Okkernoot is een zorgaanbieder die kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) beperking ondersteunt. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van personen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. De Okkernoot staat voor kwalitatieve en zinvolle ondersteuning die op maat wordt ingevuld.

 

We bieden ondersteuning aan onder de vorm van:  

- wonen (permanent of logeren/vakantie) 

- dagactiviteiten (ateliers, Begeleid Werken, vrije tijd, pop-up ateljee...) 

- begeleiding aan huis of individuele begeleiding in De Okkernoot (voor o.a. psychosociale of praktische ondersteuning)

 

De Okkernoot heeft vestigingen in Vollezele, Halle en Denderwindeke.

€ 23.387 van € 48.167
48.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.