Uitvaart   

Aangemaakt door :

Linda geurts

Locatie:

Hoorn, Nederland

14 januari '21 omstreeks half vier vondt er op de N194 ter hoogte van Avenhorn een tragisch ongeval plaats. Het slachtoffer is op onverklaarbare wijze in de slip geraakt en is tegen een boom op gereden waarna hij op zijn kop in het water belandde. Omstanders zijn direct te hulp geschoten. Hulpdiensten hebben nog alles op alles gezet om het leven te redden maar in het ziekenhuis is het slachtoffer toch overleden.Ik hoop dat ze je vleugels geven,

zodat je overal kunt komen,

dat je terugkomt in mijn dromen,

met me meevliegt door mijn leven

Door Yvonne van EmmerikOnze vriendin Miranda heeft het ergste nieuws te horen gekregen wat je maar kan horen. Je kind overleven is zo’n beetje de ergste nachtmerrie van elke liefhebbende ouder. Je wereld stort in, dan wil je helemaal niet aan de praktische zaken denken. Zeker niet aan het feit dat je door de Corona-crisis al maandenlang zonder inkomen zit omdat de horeca moest stoppen. En dan blijkt dat Miranda’s zoon niet verzekerd was. Miranda is een hardwerkende horeca ondernemer die al jaren leeft voor haar zaak en kinderen. Met 14 % overlevingskans won zij de strijd tegen kanker. En of ze door ging! Tot op de dag van vandaag leeft zij om te zorgen. De Corona-crisis en sluiting van de horeca was voor het gezin Mullens een ware hel. Zeven maanden lang moesten zij al het hoofd boven water houden omdat er geen enkele klandizie welkom was. Sinds eerste kerstdag ging het het gezin Mullens allerminst voor de wind. De ene na de andere tegenslag diende zich aan en het overlijden van hun zoon en broer Jeffrey op achtentwintigjarige leeftijd kwam enorm hard aan.


Wij als haar vrienden, willen dan ook heel graag dat de familie zich kan concentreren op het verwerken van dit grote verlies. Dit gezin heeft het heel zwaar en verdiend het ook om op dit moment even aan zichzelf te kunnen denken, zodat zij op een door hun gewenste manier afscheid kunnen nemen van een leven dat eigenlijk nog helemaal niet voltooid had mogen zijn. Jeffrey verdiend het om een waardig afscheid te krijgen, waarbij wij met alle liefde zullen helpen. Echter kunnen we dit niet alleen. Hierbij kunnen wij elke hulp gebruiken.


Wilt u de familie Mullens een warm hart toedragen? Een donatie of het delen van deze actie is een heel mooi gebaar dat zij zeker zullen waarderen. 

€ 2.375 van € 3.600
66% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.