Onderdak   

Aangemaakt door :

Bake for Life

Locatie:

Uganda, Uganda

Eén van de uitdagingen van Bake for Life is de huisvesting van onze bakkers.


De bakkers werken soms ver van hun familie vandaan in een van de Bake for Life bakkerijen. Omdat de busreis naar de bakkerij wel vier tot vijf uur kan duren en prijzig is zoeken deze bakkers woonruimte in de omgeving van hun werkplek. Afgelopen jaar bleek weer dat dit erg moeilijk is doordat er in Oeganda en Kenia helaas nog steeds een taboe heerst op het hebben van een beperking. Een aantal medewerkers zijn hierdoor uit hun huis in de buurt van de bakkerij gezet omdat hun handicap tegenspoed zou afroepen op de verhuurder.

Dit zijn schrijnende verhalen die ons veel verdriet doen en ons raken in ons hart. 


Omdat Bake for Life de veiligheid van haar werknemers ontzettend belangrijk vindt wil de stichting dit jaar graag een aantal woonplekken realiseren waar werknemers een kamer kunnen huren. Deze plekken zullen beschikken over een gezamenlijke douche en wc en zullen rolstoelvriendelijk zijn.

Met de komst van deze accommodaties zullen vele bakkers een veilige thuisbasis hebben en een gemakkelijke toegang tot hun werkplek. 


Wilt u ons helpen om dit plan voor de bakkers in Oeganda en Kenia te realiseren?

€ 50 van € 2.500
2% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.