Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Sabrina El Askandarany

Locatie:

Amsterdam, Nederland

A Turban For our Warrior Diva's!


beste donateurs, ik wil jullie meenemen in een speciaal project dat Sabrina Scarf uit liefde voor alle vrouwen die lijden aan de verschrikkelijke ziekte kanker is begonnen. 


Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw zich extra mooi wilt voelen ongeacht de situaties die het leven met zich meebrengt. 


De vrouwen die een zware behandeling aangaan in de hoop dat ze genezen of minder klachten krijgen van een ziekte die voor hun en hun naasten de wereld op zijn kop heeft gedraaid. 


Een ziekte die deze dagen bij een ieder in zijn/haar familie helaas voorkomt. Het doet pijn, het brengt verdriet, het laat ons beseffen dat we van elke dag dat we gezond leven horen te genieten, geen ruzie met elkaar moeten maken, geen haat moeten dragen, een ander geen pijn moeten doen. Het laat ons beseffen dat niks op de wereld zo waardevol is als gezondheid en dat we dat horen te koesteren en dankbaar moeten zijn dat we in een goede gezondheid verkeren. Elke dag weer! 


De vrouwen die deze strijd aangaan en die wij beslist strijders noemen willen wij in het zonnetje zetten! 


Sabrina Scarf gaat daarom 10 vrouwen die een chemo behandeling ondergaan en daardoor hun haren verliezen blij maken met 10 prachtige Sabrina Scarf Turbans handbewerkt met Swarovski Kristal. 


Een Turban die deze dames goed kunnen gebruiken als hoofdbedekking en die ze een trendy fashion look geeft en tegelijkertijd ook een bedekking is op het moment dat zij dat willen/nodig hebben


Aan alle Vrouwen die dit meemaken! Jullie zijn met en zonder haar prachtig! Elk haartje dat valt is een bewijs voor jullie kracht, strijdlust en moed! 

Never lose hope!!


Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk vrouwen hiermee blij maken, alleen daar zullen we jullie hulp hard bij nodig hebben. 


Ik vraag jullie daarom hierbij wie is bereid om ons hierin te helpen en een donatie wilt doen om dit project zo groot mogelijk te maken en dat we samen daarmee zoveel mogelijk vrouwen een lach op het gezicht kunnen bezorgen in de voor hun moeilijke, zware & pijnlijke tijden? 


Aan de hand van jullie donaties maken wij de hoeveelheden Turbans en zorgen wij ervoor dat deze bij de juiste plekken terechtkomen. (Hier nemen wij jullie uiteraard in mee op onze pagina @scarfsabrina op instagram). Wij beginnen met het doneren van 10 Sabrina Scarf Turbans! We streven ernaar om minimaal 100 vrouwen die een chemokuur behandeling ondergaan hiermee blij te kunnen maken!


Ik vraag jullie hierbij om een donatie te doen om dit te kunnen realiseren.


Bij voorbaat een dank voor jullie bijdrage/inzet en let's do this together! laten we deze vrouwen gezamenlijk een geluksmoment bezorgen met dit kleine gebaar!


liefs Sabrina.

€ 0 van € 7.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.