Wens   

Aangemaakt door :

Martin H

Locatie:

Veghel, Nederland

Hoi lieve lieve mensen...

Tijdens een weekendje vol gekkigheid kwam ter sprake, wat wil je nou eigenlijk als je er straks niet meer bent? De 1 had t over een crematie, de ander wilde een begrafenis en echt heel veel meer komt er eigenlijk nooit ter sprake. Een paar drankjes verder dacht ik van ja, ik wil toch eigenlijk wel wat anders... Ik wil graag gebalsemd in een tombe van mn eigen Pyramide liggen. Het hoeft geen hele luxe pyramide te zijn (ik zie em wss toch nooit van binnen) Maar ja, je kent ze wel, die dingen in egypte. Dat is wel waar ik zou willen eindigen uiteindelijk.

Toen kwam het, betaalt mijn uitvaartverzekering dat of niet? Ik wilde eigenlijk maar liever geen risico nemen en ben meteen hierheen gesurfd om een pagina te openen om op die manier zo dicht mogelijk bij mijn uiteindelijke doel te komen, en dat is natuurlijk mijn eigen pyramide.


Mensen u moet niks geven en lees eerst goed.. Dit is uiteraard een hersenspinsel na een gezellig weekend... Maar de uiteindelijke donaties die toch gedaan zijn, daar zal ik een goed restaurantje voor uitzoeken en dan neem ik diegenen die er het weekend bij waren mee voor een hapje en een drankje..

(Hoop dat jullie een kleine smile op jullie gezicht kregen na het zien van deze crowdfundingsactie) Mensen thnx voor het lezen en de eventuele donatie! Geniet van jullie dag verder!!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.