Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Fier

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Kansen in de maatschappij voor kinderen en jongeren die slachtoffer zijn van geweld

Ieder jaar helpen we honderden kinderen en jongeren uit Nederland die te maken hebben met geweld, verwaarlozing en uitbuiting. Door armoede en de lastige situaties waarin ze opgroeien zijn ‘gewone’ dingen voor hen vaak niet vanzelfsprekend. Zoals het vieren van een verjaardag, het hebben van schoolspullen en kleding die past, zwemles, sporten, een maatje en de kans om nieuwe dingen te leren. Wij komen een jaar lang in actie, omdat wij vinden dat zij net als ieder kind meetellen en recht hebben op kansen in onze maatschappij.


Help jij mee?

We vragen je een donatie te doen en 4 mensen uit je omgeving te motiveren om dat ook te doen. Als zij op hun beurt ook 4 mensen vragen te doneren en zij vervolgens hetzelfde doen, zorgen we samen voor een positieve toekomst voor deze kinderen. Je kunt ook een eigen inzamelingsactie starten of je familieleden, vrienden en collega's vertellen over onze campagne. Meer weten over onze actie? Kijk dan op https://www.fier.nl/viervoorfier€ 7.917 van € 25.000
31.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.