Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Michaël Vanpoucke

Locatie:

, België

Mezelf grootgebracht in weeshuizen, nooit de juiste begeleiding gekregen. Ik ben altijd een hele harde werker geweest, maar stond heel naïef in het leven. Ik ben alles kwijt wat ik opgebouwd had mijn droom is om opnieuw te kunnen starten in een klein huisje met een eigen kamertje voor mijn zoontje.

Ik kan momenteel geen lening aangaan bij de bank omdat ik naast mijn relationeel verlies ook mijn faillissement heb doorstaan..

Ik ben afgestaan geweest voor de 2de keer toen ik 12j werd, omdat ik mijn roots wou leren kennen. Opgegroeid in tehuizen, aar begeleiding nooit een optie was omdat ik er wel ging geraken... resultaat is dat het leven je harde lessen geeft...

Moest mijn zoontje er niet zijn, zou ik nu op dit punt opgegeven hebben. Maar ik wil beter doen voor hem.

Hij heeft hier niet voor gekozen, en mijn grootste droom is om terug op mezelf te kunnen wonen samen met hem, in zijn eigen kamertje.

Een klein autootje te kunnen kopen die ik kan verzekeren. Ik wens geen luxe in mijn leven te hebben. Wij genieten van de allerkleinste dingetjes, maar dit kan nu niet.. een autoritje naar de ardennen of naar de zee kan er niet vanaf.. ik heb vast werk en mijn inkomen gaat op aan mijn ex partner, die mij al had leeggepluimt..

Mijn droom is vooral een nieuwe doorstart te kunnen nemen in mijn leven voor mijn kleine onwetende schat. Een papa die nog es kan lachen en genieten van onze momenten samen

€ 0 van € 11.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.