Noodhulp   

Aangemaakt door :

David - Nathalie Petyt - Vande Wynckel

Locatie:

Leffinge, België

Ik denk aan m'n Nathalie.Sinds kindstaf werd ze vernederd,mishandeld,mentaal gekraakt en seksueel mishandeld Alles werd op haar geschoven.Zelf door een hel gegaan, maar kan enkel aan haar denken. 6 jaar zie ik de ellende al.Ze lijdt aan Angststoornis,depressie en Borderline.Please help haar;(

Hallo,


Wij zijn Nathalie en David, en we willen jullie eerst allemaal veel moed en steun toewensen in deze barre tijen. We hopen dat éénieder die dit leest nog steeds in goede gezondheid is, en veel steun heeft aan hun gezin , vrienden en kinderen.

Met alles gaat alles redelijk, in de mate dat het goed kan gaan. We hebben nog geen zieken gehad, maar het enorm lage budget dwingt ons soms dingen te eten die misschien nu niet ideaal zijn. Gelukkig hebben we veel aan elkaar, en e positieve mensen rond ons.

De andere kant van de medaille is dat door e zeer zeer traumatische jeugd die mn vrouw meemaakte er ook zeer moeilijke momenten zijn.

Ik hoef de trauma's die ze als klein meisje opliep, niet nogmaals te herhalen. Dit heeft als gevolgen gehad dat ze het huis iss uitgezet zonder enige basis of financiële middelen 11 jaar heeft ze een enigzins gelukkige tijd gehad met de papa van haar dochter.

Maar dat was ook alles. Ze is steeds dieper en dieper in de ellende geraakt. Ze werd onder andere zwaar door de man met wie ze voor mij samen was. Toen is onze relatie begonnen. Bijna 7 jaar nu, maar al zie ik haar doodgraag, ik ben af en toe door de hel gegaan.

Ze doet er nu alles aan om alles waar ze meer worsteld te overwinnen. Jammergenoeg dwongen jaren van opstapeling van bvb ellenlange ziekenhuisfacturen, het feit dat ze niet kan werken op dit moment.

Ik wou deze kans grijpen om onze ziel open te leggen, en ergens te hopen dat ergens iemand ons op de & of andere manier uit

deze harde situatie kan proberen helpen. Ik kan nu enkel nog nederig dankuwel zeggen, al was het maar om dit te lezen.


Met oprechte, dankbare en nederige groeten

Nathalie,David, en Emma

0473/49.86.56

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.