Anders   

Aangemaakt door :

Eva Eva

Locatie:

Hoofddorp, Nederland

December 2012,


Na 5 jaar ongewenst kinderloos geweest te zijn en 8 miskramen verder, was het dan bijna tijd om te bevallen van mijn gezonde dochter... tot dat ik ziek werd hoge koorts het ziekenhuis kon niks vinden en stuurde mij keer op keer naar huis. Tot ik geen zuurstof meer kreeg met spoed naar het ziekenhuis en daar bleek ik legionella te hebben opgelopen. Na een intensieve periode op de IC om te zwangerschap te rekken tot 37 weken, konden ze niet anders meer besluiten dan mij kunstmatig in coma te brengen en zo mijn dochter ter wereld brengen.


Kerst 2012 mijn dochter was geboren gelukkig gezond echter leek het er erg op dat ik het niet zou halen....5 dagen coma ik heb op het randje gehangen.


Op dat moment was ik 24 jaar ik stond vol in het leven deed mijn HBO(sph) opleiding en had ene goede baan met een goed toekomst perspectief.


Mijn herstel na mijn coma is niet in woorden uit te drukken en door de jaren heen merk ik dat de tijd is voorbij gevlogen met een nog steeds zwaar herstel en inmiddels 3 gezonden kinderen.


Ik wil ook een kans om een gooi te doen naar een betere toekomst ik heb een passie voor eten en ik wil heel graag een foodtruck beginnen.


Zonder gelijke kansen opgegroeid in armoede slachtoffer van de hele toeslag affaire wat nog steeds z'n na sleep heeft wil ik graag een gooi doen naar het ondernemerschap, ik bezit alle kwaliteiten en ik weet zeker dat dit een succes gaat worden❤


De rede dat ik doe is omdat ik door een hel ben gegaan en ik toch nog sta, ik vraag niet zo snel om hulp maar nu heb ik jullie nodig€ 20 van € 10
200% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.