Wens   

Aangemaakt door :

Linda Rouwenhorst

Locatie:

Gelderland, Nederland

Dit verhaal gaat over mijn lieve moeder Margreet, die vorig jaar een harde klap heeft gehad in haar leven, waardoor ze er bijna niet meer mocht zijn... voor haar en de familie is het sindsdien hard strijden om haar leven weer op een rijtje te krijgen.

Het begon begin vorig jaar (2020). Nadat haar moeder (mijn oma) bijna overleed aan haar darm, overleed een paar weken daarna ons hondje. Dit was allemaal te veel waardoor mijn moeder depressief werd. Als of dat al niet erg genoeg was, belande mijn moeder zelf vorig jaar Augustus op de IT. Het begon mijn maagklachten en korts, maar werd al gauw zo erg dat ze middernacht snel moest worden opgevangen. Na een paar dagen kritisch op de IT te hebben gelegen wisten de artsen nog steeds niet waar de klachten vandaan kwamen. Mijn moeder heeft uiteindelijk 2 weken op de IT gelegen, ik en mijn familie hadden al bijna het idee dat we afscheid moesten nemen. Een paar dagen later werd mijn moeder met een groot wonder beter! Uiteindelijk bleek ze leptospirose te hebben gehad, een zeldzame ziekten met een hoog percentage sterf gevallen omdat er zo weinig nog over bekend is. Wij zijn ontzetten dankbaar dat ze er nog mag zijn. 

  

Eenmaal uit het ziekenhuis was het wekenlang op bed liggen, gevolgd door met een rolstoel en rollator langzaam weer dingen te mogen doen. Nu is het een half jaartje later en ze kan en mag gelukkig weer veel. Helaas heeft de ziekte wel nare dingen achtergelaten. Mijn moeder is chronisch moe en een stuk emotioneler en depressief. Ze voelt zich alleen en weet soms niet meer wat ze moet doen anders dan huilen. Dit wil ik graag veranderen! 

  

Mijn moeder heeft nooit een betaalde baan gehad, omdat ze altijd vrijwilligerswerk heeft gedaan om andere te helpen. Ze staat altijd voor andere klaar waardoor ze zichzelf en haar depressie verwaarloosd. Altijd maar klaarstaan voor de mensen om haar heen, dit is één van de dingen waarom ik zo veel van haar hou. 

  

Omdat ik zo graag wil dat ze weer gelukkig wordt, en het gevoel kan krijgen dat ze weer de oude kan worden ben ik hier om hulp aan het vragen. 

- Ik wil haar een trouwe kleine viervoeter kunnen geven. Een hondje die altijd voor haar klaar staat en die haar de emotionele steun kan geven die ze nodig heeft. 

- Ook wil ik mijn moeder een mooie reis kunnen bieden. Mijn moeder is de grootste natuur fan die ik ken. Dieren, zee, bos ze geniet overal van. Ze wil al jarenlang naar een mooi land waar ze dichter bij de natuur kan komen, safari of jungle alles is mooi. 

  

Ik hoop hiermee dat mijn moeder de extra kans in haar leven, die ze gekregen heeft, weer volop gaat benutten en ervan gaat genieten. Ik wil haar weer zo graag gelukkig zien. 

  

Heel erg bedankt voor de tijd die u heeft genomen om haar verhaal te lezen. 

Heel veel liefs- haar dochter Linda. 

€ 15 van € 5.000
0.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.