Wens   

Aangemaakt door :

Aafke van Duijkeren

Locatie:

Alkmaar, Nederland

Een allerlaatste poging en diepste wens... " Alles voor een kindje!


Lieve lezers, 


Deze crowdfunding zet ik voor mijzelf op. Normaal zal ik nooit aankloppen voor financiële hulp, maar ik zie deze gelegenheid als laatste optie om zwanger te kunnen worden aangezien ik helaas niet zelf het geluk heb dat het krijgen van een kindje vanzelf gaat.


Mijn naam is Aafke een single vrouw van 39 jaar, mét een enorme kinderwens.


Ik hoopte om op een natuurlijke manier zwanger te worden maar heb ik helaas moeten opgeven aangezien ik single ben.

Inmiddels probeer ik alles wat in mijn macht ligt om mijn allerdiepste hartewens in vervulling te laten gaan. Ik weet dat mijn lichaam niet oneindig op haar hoogtepunt is en hoe ouder ik word hoe lastiger het wordt om zwanger te worden.


Ik wil het besluit kunnen nemen op een eiceldonatie. Echter is het rechtssysteem in Nederland wat strenger dan in andere landen, waardoor hier in Nederland geen anonieme eiceldonatie mogelijk is. Om deze behandeling aan te gaan, moeten ik uitwijken naar het buitenland.


De artsen hebben geadviseerd om mijn resterende pogingen via IVF/ICSI te doen. De kosten van deze behandelingen incl alle bijkomende kosten van medicatie e.d. zijn echter zijn hoog. Geld dat ik door voorgaande pogingen niet meer is, waardoor ik intens verdrietig ben en waardoor mijn keuze hier van afhankelijk moet zijn.


Ik wil deze kans zo groot mogelijk maken en vragen om hier een bijdrage te willen leveren. Hoe groot of klein ook. Alles is welkom.


Zodra er genoeg geld is verzameld, kan ik starten met de behandelingen en alle bijbehorende kosten. Alles wat er extra gedoneerd wordt, zal gebruikt worden voor evt. volgende pogingen, maar ook voor medicijn- en reiskosten die uit mijn eigen zak betaald moeten worden.


Als de poging slaagt, krijgt iedereen die heeft bijgedragen naast eeuwige dankbaarheid een persoonlijk geboortekaartje.


Met warme groet en heel veel liefde!


Ps: zelfs de kleinste beetjes helpen dus bij voorbaat wil ik jullie hiervoor enorm bedanken!* De foto’s bijgevoegd van dit mooie kleintje zijn van mijn peet kindje.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.