Educatie   

Aangemaakt door :

Stichting MIH

Locatie:

Ulaanbaatar, Mongolia

“Al tien jaar geeft het programma ons meer dan een maandelijks bedrag, maar het heeft me kracht en vertrouwen gegeven om mijn droom van hoger onderwijs voort te zetten, waar ik vanwege mijn armoede niet eerder van durf te dromen.” Anh, 18


Wij zijn de stichting 'Stichting MIH' en we zijn droomjagers uit Nederland!


Heb je ooit de noodzaak en drang gevoeld om iets te doen in ruil voor de samenleving? Wij ook!


De oorzaak

Na over de hele wereld te zijn geweest, door 6 continenten, kwamen we te weten dat we echt het geluk hebben om te zijn van de plaats waar we zijn opgegroeid. We zijn geboren met letterlijk alles: onderwijs, veiligheid, rijkdom, eten, een liefhebbend gezin, vakanties enz. Naast uitstekende persoonlijke omstandigheden, valt er in ons land niets te klagen op het gebied van overheid, gezondheidszorg, onderwijssysteem, sociale zekerheid en veiligheid. Deze dingen werden als vanzelfsprekend beschouwd voordat we in andere delen van de wereld gingen reizen en wonen.


Voor ons was het vreemd om te beseffen dat de plek waar je bent geboren de kansen weerspiegelt die je in het leven hebt. In dit geval is geluk niet gerelateerd aan kansen, we hebben de gelukkigste mensen ter wereld gezien op plaatsen waar je ze niet zou verwachten. Deze mensen zijn echter beperkt in het nastreven van hun dromen om te reizen, arts, leraar of econoom te worden, etc. niet alleen vanwege een gebrek aan financiële steun, maar ook vanwege een gebrek aan opleiding. Onderwijs zal mensen stoppen met het beperken van hun dromen.


Onze missie is om de dromen van andere mensen waar te maken. Daarom zijn we gestart met <a href = "http://stichtingmih.org/" style = "color: rgb (93, 128, 0); background-color: transparent;" target = "_ blank"> Stichting MIH </a> om terug te geven aan de mensen. We gaan met de auto naar het einde van de wereld door 18 landen en 2 continenten om € 500.000 op te halen om de komende 10 jaar meer dan 120 kinderen onderwijs te geven. Hoe meer bewustzijn we verhogen, hoe meer kinderen hun dromen kunnen achtervolgen.

De fondsen

Al onze fondsen gaan rechtstreeks naar CNCF (Christina Noble Children's Foundation), een organisatie die zich inzet om kinderarmoede in Vietnam en Mongolië te helpen verlichten en alle kinderen het recht op een gelukkige en veilige jeugd te geven. Stichting MIH werkt nauw samen met CNCF die ons volledig ondersteunen in onze zaak.


Stichting MIH ondersteunt het 'Child Sponsorship Program' in Mongolië, waar kinderen een 10- jarig onderwijsplan krijgen. Uw hulp kan letterlijk het leven van een kind redden en transformeren, de waardigheid binnen het hele gezin herstellen en de vreselijke cyclus van misbruik en armoede voor eens en voor altijd uitroeien - allemaal via de hoogste kwaliteit van onderwijs, gezondheidszorg, holistische zorg en basisdiensten.


De indeling ziet er als volgt uit:

De maandelijkse kosten voor het geven van onderwijs aan één kind zijn € 33. Jaarlijks zou dit ongeveer € 400 zijn. Dat betekent dat de kosten voor één kind gedurende 10 jaar € 4.000 zouden bedragen.


€ 33 per maand * 12 maanden = € 400 per jaar

€ 400 per jaar * 10 jaar = € 4.000 per kind gedurende 10 jaar


Omdat het ons doel is om meer dan 120 kinderen te helpen, hebben we in totaal € 500.000 nodig

Leonard Bernhardt had meerdere kinderen gesponsord en zegt het volgende:

“Ik heb kinderen gesponsord die nu getrouwd zijn; ze hebben een goed huis, een goede baan en ze zorgen voor hun ouders die hen met niets in armoede hebben opgevoed. En nu helpen ze hun ouders en ze doen het helemaal alleen. Als je overweegt een kind te sponsoren met CNCF kan ik garanderen, je zult er nooit spijt van krijgen! ”


Ondersteuning die mensen zoals Leonard geven is hard nodig. Als één persoon het verschil kan maken, stel je dan voor wat we met ons allemaal zouden kunnen doen!


Bedankt voor je ondersteuning! En vergeet niet, we zullen dromen waarmaken.


Bijdrage per bank

Gebruik de volgende gegevens als u wilt bijdragen zonder een creditcard te gebruiken:

Account: NL07RABO0330983717

BIC: RABONL2U

Naam: Stichting MIH

Referentie: donatie


Of stuur een sms naar: 0031620938871


In maart 2019 zullen wij naar de uiterste hoek van de wereld rijden om voor 125 kinderen hun leven te veranderen. Op ons pad zullen we 18 landen en 2 continenten doorkruisen waarmee we 16.000 km afleggen om ten slotte Ulaanbaatar (Mongolië) te bereiken.
€ 0 van € 500.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.