Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Door Vriendschap Sterk

Locatie:

Katwijk, Nederland

DVS behoort tot de top van de muziekverenigingen in Nederland. Jaarlijks treden de Marchingband en haar Junioren op in heel Europa. Maar de Corona-crisis zorgt voor tienduizenden euro’s schade. Toch blijven we er voor gaan, ook in 2021! Help jij ons mee?

Al jarenlang behoort DVS tot de top van de muziekverenigingen van Nederland en ver daarbuiten. Grote prijzen gewonnen tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade en schitterende optredens in vele landen binnen Europa en overzee. Drieprachtige orkesten met ruim 200 muzikanten, een Marchingband, een Juniorenorkest en een podiumorkest. Per jaar komen duizenden toeschouwers af op de optredens en concerten.

 

Toen kwam Corona (COVID-19). Ineens staat alles stil. Evenementen verboden, geen optredens, geen trainingen, geen muziek, geen publiek, geen blijdschap. Alles wordt in 2020 afgelast, een schadepost van tienduizenden euro’s. De inkomsten vallen weg, de vaste lasten blijven.

 

En nu? Gaat er een uniek stuk Nederlandse muziekcultuur verloren? Verdwijnt de opleiding van de ruim 100 jonge kinderen door professionele muziekdocenten? Nooit meer een uitzinnig publiek?

 

Natuurlijk niet! Want DVS gaat nu vechten voor haar toekomst. Zodra de RIVM-richtlijnen het toelaten gaan we weer urenlang in training. We passen ons verenigingsgebouw aan op de 1,5 meter-maatschappij. We gaan weer nieuwe shows laten maken met nieuwe muziek. We organiseren weer festivals zodra het ook maar even is toegestaan. We brengen onze instrumenten weer in topconditie en zorgen er voor dat de uniformen er weer schitterend uit zien.

 

Het publiek heeft recht op blijdschap en feest. Het publiek moet weer kunnen genieten van de shows van onze orkesten, van jong tot oud. Dit mag niet verloren gaan. Hoe we het allemaal gaan betalen? Dat gaan we zien. We gaan keihard werken, acties bedenken en hulp vragen aan onze enorme schare fans in Nederland en daarbuiten.

 

Wij beloven jullie dat wij er weer klaar voor zijn zodra we weer mogen optreden. Mooier dan ooit. Beter dan ooit. Spannender dan ooit. Sterker dan ooit. Normaal op eigen kracht, nu met jouw hulp!

 

Mogen wij op jullie rekenen? Met elke donatie houdt je DVS ook in 2021 op de been. Voor donaties  vanaf € 50,00 krijg je gratis de nieuwste CD van de DVS. Voor bedrijven die ons willen helpen en particuliere donaties vanaf € 100,00 hebben we een speciale verrassing!

Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.