Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Dieter Mai

Locatie:

Viersen, Deutschland

Van oudsher gaat de opbrengst van de tassencollectie bij DÜLKEN UNPLUGGED altijd naar de jeugdvoorzieningen in Viersen.


Dit jaar is het voor het eerst anders: in overleg met onze sponsors - de Viersener Sparkassenstiftung en de Volksbank Viersen - en onze genereuze gastheren van de katholieke parochie St. Cornelius en Peter Dülken tonen we dit jaar solidariteit met die van de Economische gevolgen van de coronacrisis, die vooral hard is getroffen door de live muziekscene: Voor het eerst wordt 100% van de inkomsten uit de donatiecollectie verdeeld onder de deelnemende artiesten.


Aangezien we vanwege de coronapandemie en de daarbij behorende regelgeving maar een zeer beperkt aantal mensen toegang kunnen verlenen tot de live optredens, zal er dit jaar voor het eerst een livestream van het gehele evenement zijn. Om hygiënische redenen laten we ter plaatse geen bellenzak rondgaan, maar de weinige bezoekers kunnen hun donaties in de offerboxen stoppen. We bieden kijkers van de livestream de mogelijkheid om online te doneren.Inzameling van donaties ten behoeve van de artiesten die dit jaar optreden bij DÜLKEN UNPLUGGED. 100% van de opbrengst wordt verdeeld onder de artiesten.
€ 657
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.