Sport   

Aangemaakt door :

The Big Lab Sportcentrum

Locatie:

Amsterdam, Nederland

De controle ligt in jouw handen! Steun de Dr. Phillgood vs Parkinson Foundation, waar trainingen voor mensen met parkinson worden gegeven. Onderzoek naar de trainingen laat zien dat Parkinsonpatiënten vooruit zijn gegaan in het dagelijks functioneren en patiënten de training ervaren als een goede uitlaatklep.

Uit studies blijkt dat mensen met Parkinson veel baat hebben bij oefeningen, maar als we denken aan oefeningen voor mensen met een ernstige ziekte, denken we aan wandelen of misschien wat lichte aerobics. Het zou u verbazen dat de leuke en intense vorm van boksoefeningen wonderen doet voor mensen met de ziekte van Parkinson.


The Big Lab Sportcentrum coacht mensen met Parkinson onder de naam Dr. Phillgood vs. Parkinson. De foundation heeft meer funds nodig voor het opleiden van trainers en fysiotherapeuten, voor het regelen van vervoer voor de minder mobiele patienten en voor aangepast lesmateriaal.


Het Nederlandse programma wordt gesponsord door de Parkinson Vereniging, ParkinsonNet en de Stichting Parkinson Nederland.

€ 250

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.