Maatschappij   

Aangemaakt door :

't Thoeshoes

Locatie:

Maasbree, Nederland

Doneer voor verbouwing van ’t Thoeshoes, dagbesteding voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, in Maasbree. Met steun van de Provincie en Gemeente komt deze dagbesteding in de voormalige pastorie in Maasbree. Zonder uw donatie gaat dit niet lukken!

’t Thoeshoes, een waardevolle dagbesteding voor mensen met dementie en hun

mantelzorgers, in Maasbree.


Een groep enthousiaste mensen uit Maasbree zijn in 2018 dit project aangegaan en hebben inmiddels een geschikte locatie gevonden voor dit plan, en wel in de voormalige pastorie aan de Dorpstraat in Maasbree. De plannen voor de verbouwing zijn klaar, de provincie, gemeente Peel en Maas en het zorgkantoor hebben toezegging gedaan het project te ondersteunen. Recent is

een grote sponsoractie onder de inwoners en bedrijven van Maasbree en inmiddels is deze crowdfunding gestart.


Wij vragen u een donatie voor ’t Thoeshoes, een ondersteuning voor de mens met dementie en hun mantelzorgers. Mensen met een beginnende tot matig gevorderde dementie die vaak achter de voordeur verblijven omdat ze nog niet voor een verpleeghuis in aanmerking komen maar ook niet meer passen in de reguliere ouderenopvang.


Mensen met dementie en hun mantelzorgers verdienen een geborgen plekje in onze maatschappij,

daar kunnen wij samen voor zorgen.


Wij zien uw donatie graag tegemoet en danken u hartelijk namens alle deelgenoten van ’t Thoeshoes.

   

  

€ 330 van € 50.000
0.7% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.