Maatschappij   

Aangemaakt door :

MAK Global Services

Locatie:

, Pakistan

Vanaf deze week start de coronateststraat in Pakistan. Dit is een intitiatief van Nederlandse ondernemers. Wij bieden vanuit MAK ondersteuning en daarvoor kan je een gratis coronatest doneren. Dit is speciaal voor de arbeiders die het zelf niet kunnen veroorloven en hierdoor niet kunnen werken. Binnen dit project vinden wij de transparantie erg belangrijk.


Door de lage inkomsten is de koopkracht van mensen gedaald, of hebben zij op dit moment geen werk. Door een bevestiging van de coronatest kunnen zij hun werkgever laten zien dat ze aan het werk kunnen. Wij willen voorkomen dat mensen op deze wijze gediscrimineerd worden en hopen dat er mensen zijn die met ons mee willen denken.


Na afloop kunt u een email sturen naar [email protected] Wij zullen ervoor zorgen dat u een bevestiging ontvangt van de overgemaakte donatie of een bedankje van de geholpen persoon. Indien u mee wilt werken ontvangen wij ook graag bericht van u, samen staan we voor het welzijn van ieder mens.


Wij bedanken u graag voor uw aandacht!


*Charity is being grateful and treating other people with the same importance like yourself.*


Team MAK

€ 0 van € 1.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.