Dieren   

Aangemaakt door :

Sabine Bleumink

Locatie:

Haarlem, Nederland

De branden in Australië grijpen ons erg aan en de vrijwilligers die de dieren redden en verzorgen hebben financiële steun hard nodig. Het leefgebied moet hersteld worden en diersoorten zoals de koala staan op uitsterven. Samen met een Tasmaanse tekenares hebben we een koala tas ontworpen. Alle winst gaat naar Wires!

Fundraiser bosbranden Australië voor WIRES Wildlife Rescue


Net als velen zijn wij enorm verdrietig om wat er gebeurt in Australië. Het breekt ons hart om de mooie dieren te zien lijden en ik beeld me telkens in hoe de dieren levend verbranden terwijl ze wilden vluchten. Een miljard! dieren, een aantal dat niet te bevatten is.


Wij zijn bang dat het nieuws rondom de branden vervaagt in Nederland en mensen vergeten wat er zich daar nu nog steeds afspeelt. We moeten blijven doneren om de organisaties te steunen die zulk belangrijk werk doen in Australië. Het zal nog jaren duren voordat de natuur herstelt en sommige diersoorten zoals de koala staan op uitsterven. Er is nu actie nodig!!De Koala tas


Als enorme dierenliefhebbers wilden wij ook iets doen dus hebben we een fundraiser georganiseerd in samenwerking met Jennifer Cossins van het merk Red Parka (www.redparka.com.au). Zij is een Tasmaanse tekenares. Wij kennen haar via Instagram. In eerste instantie wilden wij producten van haar afnemen waaronder een katoenen tas met een koala tekening erop afgebeeld waarvan het geld naar het goede doel zou gaan. Maar in verband met de verzendkosten vanuit Tasmanië vonden we dat zonde van het geld.

 

Vervolgens bedachten we dat we zelf een fundraiser zouden kunnen starten in Nederland met gebruik van haar koala illustratie. Vorige week hebben we dit gerealiseerd en vorige week zondag hebben we de actie gelanceerd op onze Instagram pagina @errer.travel en op onze website www.errer.nl. Het is een katoenen (fairtrade & organic) tasje die je voor €15,- kan kopen. Alle opbrengsten gaan naar Wires Wildlife Rescue (www.wires.org.au).


We hebben al een aantal tasjes verkocht via Instagram en onze website maar we hebben er nog een hoop liggen. We hebben dus hulp nodig!


Wil je ons helpen en tegelijkertijd zo’n leuke koala tas?


Als je €15,- (inclusief verzendkosten) doneert en een email stuurt naar [email protected] nemen wij contact met je op en kunnen wij de tas opsturen.


Ook kun je de tas direct op onze website www.errer.nl kopen.


Als je geen interesse hebt in de koala tas mag je uiteraard ook een donatie doen, alles is welkom!


100% van de winst gaat naar Wires Wildlife Rescue om hen te steunen in het redden en verzorgen van de vele gewonde en verbrande dieren en het herstel van hun leefgebied.


Dank jullie wel!€ 25 van € 2.000
1.3% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.