Noodhulp   

Aangemaakt door :

Marjolein Mosmans

Locatie:

, Marokko

Door Covid-19 zijn veel mensen hun baan kwijtgeraakt. Ook in Marokko, waar veel mensen voor inkomen afhankelijk zijn van toerisme. Daar betekent geen werk helaas: geen geld. Wij van reisbureau Travel Magical Morocco zien ter plaatse wat dit betekent voor mensen. En met name de mensen in de bergen. Dit zijn vaak dagloners die in steden als Marrakech wat geld verdienden door in de toerisme industrie te werken. Nu zijn er geen toeristen en wordt er al 2 jaar amper wat verdiend. Met name in de bergen; waar veel kwetsbare mensen wonen wreekt zich dat. Er komt geen geld van het werk in het toerisme en er zijn heel weinig andere bronnen van inkomsten.


Momenteel is Hassan in de bergen en hij ziet zelf hoe ontzettend slecht de situatie daar is. Veel mensen hebben gewoon letterlijk geen geld meer, slechte huizen, geen verwarming en weten niet hoe ze de winter door moeten komen.


Vandaar dat wij uw hulp nodig hebben! Wij hebben uw generositeit nodig om ons te helpen deze mensen deze ongekende crisis te laten overleven. Zodat wij, als de betere tijden zijn aangebroken, samen met hen weer reizen kunnen organiseren die u, als toerist, lang zullen bijblijven.


Hoe kunt u helpen?

Door te geven. Hassan kent de mensen en de situatie in de bergen en deelt de donaties ter plekke uit aan de mensen die het het hardst nodig hebben. Zo zouden wij bijvoorbeeld graag willen bijdragen aan een hartoperatie van een plaatselijke bewoner. De hartoperatie kost €550,- en dat geld is er nu niet. Ook zit er een gezien in bouwvallig lemen huis. Dat willen we natuurlijk niet. Het opknappen van dat huis kost €400,-Kortom; financiële steun is tijdens de wintermaanden hard nodig. Daarnaast hopen we natuurlijk dat u -als die pandemie achter de rug is- dat u ons schitterende land weer komt bezoeken.


Als u een reis heeft geboekt, stel deze dan uit in plaats van te annuleren. Kunt u zich dit financieel veroorloven, laat dan alstublieft uw geld staan bij bedrijven die moeite hebben om het hoofd boven water te houden.

Als u uw reis annuleert of aarzelt, werk dan samen met lokale gidsen en bedrijven op afgelegen plaatsen via de magie van het internet. Bijvoorbeeld door hier te doneren.


Doneert u EUR 25 of meer? Dan willen wij u het bedrag graag teruggeven in de vorm van een korting op de volgende reis bij Travel Magical Morocco - voor uzelf of voor iemand die u kiest.


Al het geld komt ten goede aan mensen die hun inkomen hebben verloren: de muleteers, chauffeurs, gidsen, pensionhouders, enz. En de mensen die afhankelijk van hen zijn.

Namens hen allemaal: Choukran! Dank u wel!


Mijn bedrijf heet Travel Magical Morocco (http: //www.travel-magical-morocco.com)


Steunt u de Marokkanen in afwachting van uw bezoek? Dank u wel

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.