Educatie   

Aangemaakt door :

Susan Zeegers

Locatie:

Almere, Nederland

Vocaaltjes is het platform waar peuters en kinderen van groep 1 t/m 5 online spelenderwijs kennis maken met moestuinieren en de natuur in het algemeen.


Wij leren kinderen bij te dragen aan een betere wereld voor zichzelf, de ander en de aarde. Vocaaltjes is een online creatieve plek die de kinderen blootstelt aan fundamentele kennis over de wereld en de natuur. Via theater-, muziek en natuurbelevings video’s kunnen kinderen online mee leren zingen met moestuinliedjes en meer te weten komen over moestuinieren door mee te kijken in de tuin. Vocaaltjes wil ouders en hun kinderen uitnodigen om ook te gaan moestuinieren, op hun eigen balkon, in hun tuin en/of in hun wijk.


Naast de online video’s hebben wij een moestuin in Almere alwaar wij groep 3 en 4 van uit het primair onderwijs elk seizoen praktijklessen geven. Spelenderwijs leren die kinderen daar kennis te maken met het buitenleven op de tuin.


Dit platform is een burgerinitiatief van Will Sophie en Susan Zeegers. Twee muziek & kunstvakdocenten die zich met hart en ziel voor de volle 100 procent inzetten voor een betere wereld door kinderen op jonge leeftijd bewust te laten worden van zichzelf, elkaar en de natuur.


We hopen ook jouw (klein)kind(eren) mee te nemen in ons online moestuin avontuur waardoor zij kunnen uitgroeien tot vriendelijke, evenwichtige en gezonde mensen.


Met jouw steun kunnen wij online video’s blijven maken, zoals:


  • “meekijken in de moestuin”,
  • “meezingen in de moestuin”,
  • “leren tellen in de moestuin”,
  • “leren lezen in de moestuin”,
  • en meer ...!


Wil jij vocaaltjes laten groeien en meehelpen om van de wereld een mooiere plek te maken? Steun ons dan door een (periode) donatie te doen. Samen zorgen we voor een mooiere wereld!


Susan & Will


Meer info: www.vocaaltjes.nl


€ 25

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.