Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Tom Verbeeck

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Al enkele jaren vragen we kinderen en jongeren waar ze in geïnteresseerd zijn en ontwikkelen ze spannende technologieprojecten. De meeste van onze deelnemers zitten in de hoofd- en middelbare school en hebben al veel mislukkingen en negatieve ervaringen met onderwijs en school gemaakt. Dus ze verloren bijna het geloof in hun capaciteiten en sterke punten. En dat is precies wat ze vinden in ons project. Wie kan zeggen dat ze hun eigen koelkast hebben gebouwd in de 7e klas?

Nu willen we de digitale wereld openstellen voor kinderen en jongeren. Hoe zit het met de zelfgebouwde koelkast bedienen met je eigen app via de mobiele telefoon of een game programmeren?

En dat is precies waarvoor we uw gift nodig hebben. Voor de verdere ontwikkeling van onze projecten hebben we 30 tablets en 4 krachtige laptops nodig.


Al enkele jaren vragen we kinderen en jongeren waar ze in geïnteresseerd zijn en ontwikkelen ze spannende technologieprojecten. En dat is precies waar we uw gift voor nodig hebben. Voor de verdere ontwikkeling van onze projecten hebben we 30 tablets en 4 krachtige laptops nodig.
€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.