Anders   

Aangemaakt door :

Helder Montferland

Locatie:

, Nederland

Helder Montferland

“De partij die gewoon doet”In maart 2022 mag er weer gekozen worden. Nieuw is de deelname van Helder aan de gemeenteraadverkiezingen. Helder is ontstaan uit de Fractie Rob Mos. De naam van partij vat alles met één woord samen: Helder.


Bij gemeenteraadsverkiezingen maak je een keuze voor je eigen omgeving en dus je eigen leefbaarheid. En een kans om daar echt iets te veranderen, een belangrijke keuze dus.


Wij zijn bij alles heel helder wat we willen, wat wij bedoelen, en vooral ook waarom. Maar het allerbelangrijkste van Helder dat bent u. Helder wil namelijk echt een partij zijn waarbij de inwoners aan het woord zijn. Natuurlijk is het onmogelijk om alle wensen te honoreren, maar Helder wil in ieder geval op z’n minst proberen om zo veel als mogelijk alle wensen in te vullen.


Eén van onze speerpunten van Helder is daarom burgerparticipatie. Helder wil de inwoners al in een veel vroeger stadium en veel breder betrekken bij het maken van nieuwe plannen.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.