Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

de Maretak vzw

Locatie:

, België

Onze vereniging 'de Maretak vzw' is opgericht voor en door mensen met chronische pijn en hun naasten. Patiënten met chronische pijn ervaren langdurig (soms gans hun leven) pijn in hun dagelijks leven!


Onze patiëntenvereniging staat open voor iedereen ongeacht wat de oorzaak is van de chronische pijn waarmee mensen moeten leven. Binnen onze vereniging bestaat er ook een eigen jongerenwerking 'de Maretwijg' die zich richt op de specifieke problemen waarmee jonge mensen geconfronteerd worden die vaak ook elke dag pijn lijden

.

Wij ijveren voor een betere levenskwaliteit van mensen met chronische pijn en houden ons vooral bezig met: het organiseren van infosessies/webinars, lotgenotencontactmomenten, belangenbehartiging, vertegenwoordiging, bewegingsactiviteiten op maat van mensen met chronische pijn (vb.aquagym, wandelen en dansen) en ontspannende activiteiten (creatieve workshops, ledenfeest, winter- en zomeractiviteit).


Met de ingezamelde fondsen zouden we graag het bestaande aanbod van ledenactiviteiten kunnen behouden en onze bewegingsactiviteiten uitbreiden met hippotherapie (= therapeutisch paardrijden). Dit is vrij kostelijk omdat een kinesist elke deelnemer individueel begeleidt. Na onze proefles waren onze leden overtuigd van en enthousiast over de therapeutisch waarde ervan. We zouden hippotherapie graag als een volwaardig en regelmatig activiteit kunnen aanbieden. Dankzij jouw financiële steun zou dit mogelijk zijn!


Alvast onze hartelijke dank!https://www.demaretak.org


€ 5.000 Doelbedrag
139 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.