Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Het BuurtAtelier

Locatie:

Amsterdam, Nederland

Missie:


Het BuurtAtelier biedt kinderen die weinig of nooit met kunst in aanraking komen een ideale plek om op een toegankelijke en open manier kennis te maken met kunst. Het BuurtAtelier biedt iedereen een kans, onafhankelijk van culturele of financiële achtergrond. Bij Het BuurtAtelier komen verschillende culturen samen en ontwikkelen de kinderen hun eigen talenten. Tijdens de workshops ontstaat er begrip en verbinding tussen de kinderen uit onze wijk.Wat kunnen we met de donatie doen:


Doneer 3 euro en betaal daarmee de eigen bijdrage voor een kunstworkshop van een kind dat anders helaas niet kan deelnemen. In de workshops nodigen we lokale kunstenaars uit. Zij leren de kinderen over verschillende disciplines, technieken en het gebruik van verschillende materialen.

De kinderen leren door de  workshops creatief te denken, vergroten hun verbeeldingskracht en concentratievermogen, leren samenwerken en te reflecteren. Het maakt ze bewust van hun talenten en daarmee groeit hun zelfvertrouwen.


€ 10

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.